Oyuncu Hafsanur Sancaktutan ameliyat oldu

Oyuncu Hafsanur Sancaktutan ameliyat oldu

Oyuncu Hafsanur Sancaktutan, hayranlarını endişelendiren bir paylaşımda bulundu. Hastane odasında annesine sarılırken çektiği fotoğrafı "Anne gözü, anne yüreği" notuyla paylaşan Sancaktutan, takipçilerinin endişelerine son vermek için ameliyat olduğunu açıkladı. Sancaktutan, ön çapraz bağı ve menisküs yırtığı sonucu ameliyat olduğunu duyurdu. "Merak etmeyin, her şey yolunda." diyen oyuncu, ameliyatın başarılı geçtiğini ve kısa sürede sahalara döneceğini belirtti.

Oyuncu Hafsanur Sancaktutan, sosyal medya hesabından annesine verdiği bir pozu paylaşarak "Anne gözü, anne yüreği" notuyla takipçileriyle paylaştı. Ancak bu paylaşımıyla hayranlarını korkuttu. Hastane odasında çekilen bu fotoğrafın ardından sağlık durumu hakkında endişelenen takipçilerine detaylı bir açıklama yaptı.

093238199-3685846a7c0c9d171cc5afaf42342fe153ca2a3640x640.jpg

Sancaktutan, ön çapraz bağı ve menisküsünde yaşadığı yırtık nedeniyle ameliyat geçirdiğini açıkladı. Ancak takipçilerine endişe etmemeleri gerektiğini belirterek, "Merak etmeyin, her şey yolunda. Ön çapraz bağım ve menisküsüm yırtıldı ama ameliyatımı oldum. Kısa sürede sahalara dönüyorum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN