Oyunculuğu ile eleştirilen Hande Erçel, izleyicileri şaşkına çevirdi! Meğer bunun için neler yapmış… Sırrı ortaya çıktı

Oyunculuğu ile eleştirilen Hande Erçel, izleyicileri şaşkına çevirdi! Meğer bunun için neler yapmış… Sırrı ortaya çıktı

Yer aldığı dizilerdeki sergilediği performansla sık sık gündeme gelen Hande Erçel, son olarak yeni dizisindeki oyunculuğu ve mimikleri ile gündem oldu. Oyunculuğu ile eleştirilen Hande Erçel, izleyicileri şaşkına çevirdi! Güzel oyuncunun sırrı ortaya çıktı. Bakın meğer bunun için ne yapmış…

Şimdilerde FOX TV’de yayınlanan Bambaşka Biri dizisi ile ekranlarda boy gösteren Hande Erçel yine gündem oldu. Sık sık oyunculuğu ile eleştirilere maruz kalan Erçel, sosyal medyayı ikiye böldü. Erçel’in oyunculuğu hakkındaki sır da ortaya çıktı. İşte konuya ilişkin detaylar…

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı Bambaşka Biri dizisindeki mimikleri ve oyunculuğu ile gündeme gelen Hande Erçel, projede “Savcı Leyla” rolüne hayat veriyor. Son olarak dizideki mimikleri ile gündem olan oyuncu resmen sosyal medyayı ikiye böldü. Erçel’e çok sayıda eleştiri geldi. Bergüzar Korel gibi başarılı isimler, Erçel’in oyunculuğuna başarısız diyenlere karşı Erçel’e destek verdi.

yeni-proje-1-005.jpg

AĞLADIĞI SAHNELERLE ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Dizinin son bölümünde ağladığı sahnelerle dikkat çeken Erçel’in oyunculuk dersi aldığı iddia edildi. İddialara göre 1 yıl haftada 10 saat Craft Tiyatro'nun yönetmenlerinden İbrahim Çelik ile çalıştı. Öte yandan bazı yabancı oyuncuların online derslerine katıldığı ve an, diksiyon ve beden dili dersleri aldığı da iddialar arasında yer aldı.

yeni-proje-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN