Oyunculuğuyla sert eleştiriler almıştı... Hande Erçel oyunculuğu bırakıyor mu? O açıklaması hayranlarını üzdü

Oyunculuğuyla sert eleştiriler almıştı... Hande Erçel oyunculuğu bırakıyor mu? O açıklaması hayranlarını üzdü

Televizyon ekranlarının sevilen yüzü Hande Erçel'den takipçilerini üzen haber geldi. Magazin dünyasında oyunculuğu bırakıyor iddiaları cevap buldu. Oyunculuğuyla sık sık eleştirilen güzel oyuncu sessizliğini bozdu. İşte tüm detaylar...

Hande Erçel'in kadrosunda yer aldığı "Bambaşka Biri" isimli dizi geçtiğimiz haftalarda final vermişti. Dizinin final vermesiyle beraber, Hande Erçel hakkında bomba iddialar gündeme taşındı. Yıllar sonra Burak Deniz ile aynı kareyi paylaşan Erçel, yurt dışında izlense de yerli dizi severler tarafından beklenen desteği bulamadı.

İDDİALARA CEVAP GELDİ

Bambaşka Biri dizisinde Leyle karakterine hayat veren Hande Erçel, oyunculuğuyla eleştirilerin hedefi oldu. Dizi severlerin gündeme taşıdığı oyunculuğu tartışma konusu haline geldi. Son dönemlerde yapılan eleştirilerin ardından oyunculuğu bırakacağına dair iddialar paylaşıldı. Genç ve güzel oyuncunun yapımcıların gözdesi olmasının yanı sıra yurt dışında da yoğun bir hayran kitlesine sahip olması dikkat çekti. Hande Erçel oyunculuğu bırakacağına dair iddialara cevap verdi.

screenshot-3-bfpm.webp

TAKİPÇİLERİNİ ÜZEN HABER

Oyunculuğu bırakacağına dair iddiaların büyümesi ardında basın mensuplarından gelen soruyu cevapladı. Oyunculuğu bırakmasının imkansız bir durum olduğunu ileten ünlü oyuncu elinde senaryo olduğunu itiraf etti. Çok sevdiği ve çok beğendiği bir iş olduğunu ifade ederek, "inşallah olur. Dijitale yönelme sebebim uzun set saatleri, bir de hiç dijitale iş yapmadım artık yapmak istiyorum.” sözleriyle cümlesini noktaladı.

Oyunculuğu bıraktığına dair iddiaları yalanlayarak dijital platformda devam edeceğini duyurmuş oldu. Ekran başında bekleyen takipçileri ise bu duruma üzüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN