Oyundan gelen link evliliğini bitirdi! Esra Erol'a çıkan adam gözyaşları içinde yardım istedi: Herkes şoke oldu

Oyundan gelen link evliliğini bitirdi! Esra Erol'a çıkan adam gözyaşları içinde yardım istedi: Herkes şoke oldu

Atv ekranlarının reyting rekortmeni programı Esra Erol' da her hafta farklı konuklar yer almaya devam ediyor. Bu hafta programa katılan Haluk Bey'in hikayesi damga vurdu. Esra Erol'a çıkan adam gözyaşları içinde yardım istedi...

ATV'nin severek ve büyük bir merakla izlenen programlarından Esra Erol'da her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Bu kez Esra Erol' da işlenen konu herkesi şoke etti.

OYUNDAN GELEN LİNK EVLİLİĞİNİ BİTİRDİ! ESRA EROL'A ÇIKAN ADAM GÖZYAŞLARI İÇİNDE YARDIM İSTEDİ: HERKES ŞOKE OLDU

Bugün Esra Erol' un programına Haluk isimli bir vatandaş katıldı. İddiaya göre Haluk bey, yanlışlıkla uygunsuz bir linke tıklayınca eşi Seval Hanım 5 yıllık evliliklerini bitirmek için boşanma davası açtı. 5 yıllık evliliğini kurtarmak isteyen Haluk Bey, Esra Erol'dan yardım istedi.

0x0-1706042540996.webp

Akıllara durgunluk veren olayda Haluk bey, Esra Erol' a adeta yalvardı. Haluk bey yaşadığı o anları şu cümlelerle anlattı: "Telefonda oyunların içindeki linke tıkladım. İsteyerek yaptım. Onun arkasından değişik değişik linkler gelmeye başladı. Bastığım zaman telefon numaram oraya işlendi nasıl oldu bilmiyorum. Üye oldum. Ondan sonra işler karıştı. Birini kapatayım derken diğeri çıktı." dedi.

0x0-1706042546877.webp

''EŞİMİ KAZANMAK İÇİN NE YAPMAM GEREKİYORSA YAPACAĞIM''

Gözyaşları içinde yardım isteyen Haluk bey, Esra Erol' un "Eşiniz nasıl gördü?" sorusuna karşılık "Telefonum hep ortada. Şifrem yok. Bunları gördükten sonra eşim benden soğudu. 1-1.5 ay kadar soğuk yaşadık. Eşimi kazanmak için ne yapmam gerekiyorsa yapacağım." dedi. Canlı yayına bağlanan Haluk beyin eşi Seval hanım, eşine karşı güvenin kalmadığını belirterek "Davamı açtım, uzatmak istemiyorum" dedi.

ccc.png

''Karım benim nefesim, boşanamam'' diyerek gözyaşlarına boğulan Haluk bey, eşinden bir şans daha istedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN