Özcan Deniz'den rol arkadaşı Mert Yazıcıoğlu’na övgü: Helal sana arslanım

Özcan Deniz'den rol arkadaşı Mert Yazıcıoğlu’na övgü: Helal sana arslanım

Haftaya sezon finali yapacak olan reyting rekortmeni dizi Kızıl Goncalar, dün akşamki bölümüyle yine reyting listesinde ve sosyal medyada büyük başarı elde etti. Dizinin başrolü Özcan Deniz de, rol arkadaşı Mert Yazıcıoğlu’nun sosyal medyada TT olduğu paylaşımı yayınlayarak “Mert Yazıcıoğlu’nun önlenemez yükselişi… Helal sana arslanım” mesajını yazdı.

NOW ekranlarında yayınlanan “Kızıl Goncalar” dizisi, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Ödüllü oyuncu Tolga Tekin’in de kadrosuna katıldığı fenomen dizinin dün yayınlanan 18. Bölümü Total’de 7.71, AB'de 10.44 ve ABC1’de 10.96 reytingle zirvede yer aldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; reyting rekortmeni dizi, reytinglerdeki başarısını sosyal medyada da sürdürdü. Dizinin Cüneyd’i Mert Yazıcıoğlu muhteşem oyunculuğuyla sosyal medyada bir kez daha adından söz ettirdi.

2.jpg

'ÖNLENEMEZ YÜKSELİŞ'

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Şükrü Avşar imzalı “Karagül” dizisinden 10 yıl sonra Mert Yazıcıoğlu’yla bir kez daha “Kızıl Goncalar”da yolu kesişen Özcan Deniz, genç yıldızın sosyal medyada TT olduğu paylaşımı yayınladı ve “Mert Yazıcıoğlu’nun önlenemez yükselişi… Helal sana arslanım” mesajını yazdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN