Özge Özacar Kızılcık Şerbeti'ne veda mı edecek?

Özge Özacar Kızılcık Şerbeti'ne veda mı edecek?

Kızılcık Şerbeti dizisine katılan Özge Özacar, Görkem karakteriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Sezon sonuna kadar dizide yer alacağı düşünülen Özacar, son gelen habere göre yeni sezonda da ekipte yer alacak. Özacar, sadece diziyle değil, Cannes Film Festivali'nde de boy gösterecek.

Oyuncu Özge Özacar, Show TV'de yayınlanan Gold Film yapımı 'Kızılcık Şerbeti' dizisine Görkem karakteriyle katıldı. Başlangıçta sezon sonuna kadar anlaşma yaptığı belirtilen Özacar'ın, son gelen haberlere göre Görkem karakteriyle yeni sezonda da dizinin kadrosunda yer alacağı açıklandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Özacar, bu sezonun yanı sıra Cannes Film Festivali'nin ana sponsoru olan Campari'nin marka elçisi olarak da görev yapacak. 17 Mayıs'ta Fransa'nın Cannes şehrine gidecek olan Özacar, Pınar Deniz, Hande Erçel, ve Birce Akalay gibi isimlerle birlikte 77. Cannes Film Festivali'nin kırmızı halısında yer alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN