Pankekleri tek tek pişirmenize gerek kalmayacak! Tek hamlede istediğiniz kadar pankek yapın: İşte o yöntem

Pankekleri tek tek pişirmenize gerek kalmayacak! Tek hamlede istediğiniz kadar pankek yapın: İşte o yöntem

Pankek yaparken sıkılıyorsanız bu yöntemle başında beklemeye son verebilirsiniz! Pankekleri tek tek pişirmenize gerek kalmayacak! Kolay pankek yapımı! Tek hamlede istediğiniz kadar pankek yapın...

Pankek severler için devrim niteliğinde bir yöntem! Artık tek tek pankek pişirmek zorunda kalmadan, airfryer ile birden fazla pankeki aynı anda hazırlayabilirsiniz. İşte pratik ve lezzetli pankekler için adım adım yapmanız gerekenler:

KOLAY PANKEK YAPIMI

  1. Airfryerın içine bir parça yağlı kağıt serin. Bu, pankeklerin yapışmasını önleyecek ve temizlemeyi kolaylaştıracaktır.

  2. Pankek harcından bir kepçe alarak yağlı kağıdın üzerine yuvarlak olacak şekilde dökün. Bu, ilk pankek katmanınız olacak.

  3. İlk katın üzerine bir parça daha yağlı kağıt serin. Üzerine bir kepçe daha pankek harcı dökün. İstediğiniz kadar katman ekleyerek aynı işlemi tekrarlayın.

  4. Airfryerı kek pişirme ayarında çalıştırın ve pankeklerinizi pişirin. Pişirme süresi, Airfryer modeline ve pankeklerin kalınlığına bağlı olarak değişebilir. Genellikle 10-15 dakika yeterli olacaktır.

İşte, tek seferde birden fazla pankek hazırlamanın pratik ve kolay yolu! Airfryer ile hazırladığınız bu lezzetli pankekler, sabah kahvaltılarınızı daha keyifli hale getirecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN