Partneriniz gerçek aşkınız mı? Gerçek aşkı bulmanın püf noktaları Esra Ezmeci’den geldi! 7 soruda 7 yanıt…

Partneriniz gerçek aşkınız mı? Gerçek aşkı bulmanın püf noktaları Esra Ezmeci’den geldi! 7 soruda 7 yanıt…

Klinik Psikolog Esra Ezmeci’den gerçek aşk tüyoları geldi. Gerçek aşkı bulmanın mümkün olduğunu belirten Ezmeci, herkesin uygulaması gereken o püf noktalarını paylaştı. İşte Esra Ezmeci'den gerçek aşk tavsiyeleri…

Hemen hemen herkesin ilişkide yaşadığı farklı problemler bulunurken karşınızdaki kişinin doğru kişi olup olmadığını nasıl anlarsınız? Partnerinizin gerçek aşk olup olmadığını anlamanın püf noktaları Klinik Psikolog Esra Ezmeci’den geldi. İşte Esra Ezmeci'den gerçek aşk tavsiyeleri…

1-DUYGUNUZU AÇIKÇA ANLATABİLİYOR MUSUNUZ?

Hayatınızdaki kişinin gerçek aşk olup olmadığını anlayabilmek için paylaşımlarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Fiziksel olarak her dakika yan yana olamazsanız bile herhangi bir duyguyu rahatlıkla iyi ya da kötü yanı ile konuşabilmeniz önemli bir nokta olarak görülüyor. Sadece eğlence zamanlarında vakit geçirdiğiniz kişi ilişkinizi bir noktadan sonra sağlıksız bir hale getirebilir.

evlilik-4.jpg

2-İYİ VE KÖTÜ HER ANDA YANINIZDA MI?

Gerçek aşk içerisinde daima mutluluk barındırmaz. İyi veya kötü anınızda dolu dolu yaşadığınız Sorunları çözmek için sağlıklı adımlar atılmadığına bakmanız gerekiyor.

3-SINIRINIZI İHLAL EDİP, KISITLIYOR MU?

Gerçek ilişkide bireylerin Özgür olması büyük bir önem taşımaktadır. Her iki taraf içinde sağlıklı kurallar koyulabilmesi ilişkinin boyutunu da değiştiriyor. İlişkide bir taraf üstünlük kurmaya başladığında o ilişkide sallantılarda yaşanmaya başlanıyor. İlişkilerde partnerlerden biri diğerinin sınırına giriyorsa sağlıklı bir şekilde uyarı yapılması gerekir.

evlilik-yuzuk.jpg

4-İLİŞKİNİZ ÇATIŞMA ÜZERİNE Mİ KURULU?

Gerçek aşk kişilerin de ortak paydada buluşabilmesi anlamına geliyor. Her ilişkide sevginin tanımı farklı bir boyut kazanırken ortak noktalarda buluşabilmek önemli bir yere sahiptir. Partnerlerden birinin evde oturmakta hoşlanması diğerinin ise dışarıda eğlenmeyi sevmesi gayet normal bir durumdur. Ancak tüm bunlara rağmen iki kişinin de ortak noktada buluşabilmesi önemli bir yere sahiptir.

5-GELECEK PLANINDA YER ALIYOR MUSUNUZ?

Gerçek aşk içerisinde ortak beklentiler ve ortak Hayaller yer almaktadır. Gelecek odaklı yapılan planlar ve Hayaller içerisinde her iki partnerinde dahil edilmesi gerekir.

evlenmek-1.jpg

6-SORUMLULUK ALABİLİYOR MU?

Gerçek aşk da sorumluluk duygusunun yoğun olması gerekir. Sorumluluklardan kaçmak sağlıksız bir davranış olarak görülürken ilişkide bulunan partneri de değersizleştirmektedir. İlişki içerisinde sorumluluk 2 partner arasında eşit olarak bölüştürülerek ortak anlamlar yüklenir.


7-SİZİ OLDUĞUNUZ GİBİ KABUL EDEBİLİYOR MU?

Gerçek bir aşk içerisinde birbirini değiştirme duygusuna yer verilmez. Böyle bir çabaya girişilmez. İlişki içerisinde olunan partneri olduğu gibi kabul etmek ve sevmek önemlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN