Pavyon dansıyla gündeme damga vurmuştu! Hazar Ergüçlü'nün eski aşkı Onur Ünlü'den dikkat çeken 'Dilber' yorumu

Pavyon dansıyla gündeme damga vurmuştu! Hazar Ergüçlü'nün eski aşkı Onur Ünlü'den dikkat çeken 'Dilber' yorumu

Perşembe günü ilk bölümüyle ekrana gelen İnci Taneleri dizisi pavyon sahneleriyle gündeme damga vurmuştu. Hapisten çıkan "Azem" adlı öğretmenin hikayesinin anlatıldığı dizi ilk bölümden büyük ses getirdi. Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber'in pavyon dansı akım haline gelirken, Ergüçlü'nün eski sevgilisi Onur Ünlü'den de yorum gecikmedi. Ünlü, "Beğenerek izledim. Gayet başarılı Hazar, çok iyi bir oyuncudur" dedi.

Yıllar sonra bir proje ile ekranlara dönen Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp, hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi Perşembe akşamı yayınlanan bölümüyle reytingleri alt üst etti. İnci Taneleri dizisinin önüne geçen pavyon dansı gündeme bomba gibi düştü.

Son dönemin en çok konuşulanları arasına giren diziye Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı damga vurdu.

Yönetmen Onur Ünlü, eski aşkı Hazar Ergüçlü’nün “Dilber” dansı hakkında ilk kez konuştu. "Beğenerek izledim. Gayet başarılı Hazar, çok iyi bir oyuncudur. Hep çok iyiydi" dedi.

sevgili.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN