Paylaşımı gündeme bomba gibi düştü! İki hafta önce evlenen Merve Boluğur hamile mi? Görenlerin ağzı açık kaldı

Paylaşımı gündeme bomba gibi düştü! İki hafta önce evlenen Merve Boluğur hamile mi? Görenlerin ağzı açık kaldı

Mert Aydın il birlikte dünyaevine giren Merve Boluğur'dan ağızları açık bırakan bir paylaşım geldi. Evliliklerinden sonra sık sık paylaşımlarda bulunan Merve Boluğur, öyle bir şey paylaştı ki görenler küçük dilini yuttu. Herkes 'Merve Boluğur hamile mi?' sorusunu sormaya başladı. Sosyal medya bu paylaşımda alevlendi. Bakın Merve Boluğur Instagram hesabından nasıl bir paylaşımda bulunmuş?

Paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Merve Boluğur, iki hafta önce DJ Mert Aydın ile dünyaevine girmişti. Düğünüyle magazin gündemine bomba gibi düşen Merve Boluğur'un son paylaşımı ağızları açık bıraktı. Herkes tek bir soru sordu, 'Merve Boluğur hamile mi?'. Görenler gözlerine inanamadı. Bu paylaşım ortalığı karıştırır. İşte detaylar...

"ÇOCUKLARIMIN BABASI"

Paylaşımlarıyla ilişkileri hakkında sık sık bilgiler veren ve Mert Aydın'a 'Kocam' diye hitap eden Merve Boluğur flaş bir paylaşıma imza attı. Düğünden sonra paylaşım yapan Boluğur, "Kocamla kahve içmek, kocamla yürüyüş yapmak, köpek sevmek, kocamla nefes almak, kocamla ameliyata girmek. İlle de çocuklarımın babası" notunu düşmüştü.

b7-001.jpg

MERVE BOLUĞUR HAMİLE Mİ?

Yaptığı bu paylaşımla akıllara hamilelik iddiası getiren Merve Boluğur, Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruya verdiği cevapla da herkesi şok etmişti. Gelen "Küçük bir Merve istiyoruz" sorusuna cevap veren Boluğur, "Çok fırlama bir şey olur hazır mıyız?" cevabıyla herkesi şok etmişti.

b9.jpg

HASTANELİK OLMUŞTU

Öte yandan eşinin hastalandığı zamanda paylaşımda bulunan Boluğur, "İyi günde kötü günde dedik" ifadelerini kullanmıştı. Eşinin rahatsızlığıyla ilgili bilgi vermeyen Boluğur, art arda paylaşımlar yapmaya da devam etti. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, bir sonraki paylaşımda kayınvalidesine yer verdi.

b5.jpg

GÖRENLER ŞOK OLUYOR

Boluğur, söz konusu paylaşımının altına da şu notu ekledi: "Kayınvalidem beni seviyor, bulmuş benim gibi çılgın gelini" Boluğur'un kayınvalidesi sosyal medyada hızla yayılırken, çok sayıda 'Annesi olamaz, çok genç!' yorumları yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN