Pazarcılar buna çok kızacak! Tüm yeşillikleri böyle saklayın! Haftalarca bozulmuyor

Pazarcılar buna çok kızacak! Tüm yeşillikleri böyle saklayın! Haftalarca bozulmuyor

Bu yöntemin duyan pazarcılar sinir krizi geçiriyor. Tüm yeşillikleri bu yöntemle saklayan haftalarda taptaze tutuyor. Buzdolabında uzun süre yeşillik saklamanın yöntemi bulundu.

Pazarcıları üzen ev hanımlarını sevindiren bu yöntemle taptaze yeşillik tüketmek mümkün oluyor. Yeşillikleri uzun süre muhafaza etmenin pratik yolu olarak bilinen bu yöntemle buzdolabında çürümeden uzun süre taptaze yeşillikler saklayabilirsiniz.

YEŞİLLİKLERİ BU ŞEKİLDE SAKLAYIN

Yeşillikleri hızlı bir şekilde tüketemediğimiz durumlarda çabuk bozulmaması için bu yönteme başvurabilirsiniz. Marketten aldığınız tüm yeşillikleri güzelce yıkadıktan sonra toprak kalıntılarından arındıralım.

yesillik-saklama.jpg

Daha sonra fazla suyunu süzdürerek kurumasını sağlayınız. Uzun boylardaki bir saklama kabının içerisine bir kat kağıt havlu serdikten sonra üzerine hafif nemli olan yeşillikleri düzgün bir şekilde yerleştir. Yeşilliklerinizi iki kat kağıt havlunun arasında olduktan sonra saklama kabının ağzını kapatıp buzdolabında saklayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN