Pelin Akil bu diyetle iğne ipliğe döndü! 45 günde 6 kiloyu şak diye veren ünlü oyuncunun zayıflama formülü ortaya çıktı

Pelin Akil bu diyetle iğne ipliğe döndü! 45 günde 6 kiloyu şak diye veren ünlü oyuncunun zayıflama formülü ortaya çıktı

Güzel oyuncu Pelin Akil, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. 2 çocuk annesi Akil, son dönemde sağlıklı ve disiplinli bir yaşam tarzını benimsedi. Akil, uzmanların önerdiği sağlıklı beslenme programını takip ederek ve düzenli olarak egzersiz yaparak vücut şeklini iyileştirdi. Pelin Akil, anne olduktan sonra hızlı bir şekilde formunu geri kazanması sağlıklı yaşam ve spora bağlıyor.

Kendisi gibi oyunu olan Anıl Altan ile evli olan Pelin Akil fit görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekiyor. İkiz çocuk annesi Akil'in zayıflama sırrı merak konusu oldu.45 gün gibi bir sürede 6 kilo veren Akil, formunu hızla geri kazanarak sıkı bir vücuda sahip oldu. Ünlü oyuncu daha önce kendi zayıflama sırrını paylaşarak diğer kadınlara ilham oldu...

pelof.jpg

PELİN AKİL DİYETİ

Güzel oyuncu, günlük rutinine ilk olarak sabah sporu yapmakla başladı. Yoga ve pilates gibi aktivitelerle hem kalori yakıyor hem de vücut esnekliğini artırdı.

zayiflama.jpg

Haftanın belirli günlerinde de fitness yaparak, yoğun bir antrenman programı uyguladı. Akil, bu sayede formunu kazanmaya başladı.

pelig.jpg

Akil, beslenme konusunda oldukça özen gösterdi. Paketli gıdalar ve şekerli içeceklerden uzak durdu. Öğünlerinde bol miktarda sebze, meyve, protein ve lif içeren besinler tüketti. Düzenli aralıklarla küçük öğünler tüketerek metabolizmasını hızlandıran Akil, bu sayede sağlıklı bir diyet uyguluyor.

akil.jpg

Pelin Akil yukarıda saydığımız yöntemler sayesinde, 1.5 ay içerisinde 6 kilo verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN