Perihan Savaş ve İbrahim Tatlises yıllar sonra bir arada! Kızının paylaştığı o kare yoksa barışıyorlar mı dedirtti

Perihan Savaş ve İbrahim Tatlises yıllar sonra  bir arada! Kızının paylaştığı o kare yoksa barışıyorlar mı dedirtti

Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinde Macide karakterini canlandıran Perihan Savaş 1979 senesinde dünyaevine girdiği ve üç yıl evli kaldı İbrahim Tatlıses ile bir araya geldi. İkilinin yıllar sonra bir araya geldiği anları kızı Melek Zübeyde paylaştı.

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses ile 1979 yıllında evlenen ve 3 yıl boyunca birliktelik yaşayan çift yıllar sonra bir araya geldi. Şimdilerde Dilek Taşı dizisinde Macide karakterini canlandıran Perihan Savaş'ın İbrahim Tatlıses ile yan yana geldiği anları kızları Melek Zübeyde paylaştı. Sosyal medyadan paylaşılan bu görüntüler kısa süre içerisinde dikkat çekti. "Ünlü çift barışıyor mu?" sorusunu akıllara getirdi.

perihanf.jpg

Öte yandan, o yıllarda ünlü oyuncu Perihan Savaş'ın İbrahim Tatlıses'ten şiddet gördüğü için ayrıldığı ve bebeğine hamileyken aldatıldığı iddia edilmişti. Savaş'ın ise bunu öğrendiğinde üzüntüden bebeğini düşürme tehlikesi yaşadığı da ileri sürülmüştü. Fakat bu iddialar hiçbir zaman netlik kazanmamıştı.

cigfh.jpg

Geçtiğimiz aylarda Perihan Savaş'a basın mensuplarının "arabesk müzik dinliyor musunuz?" sorusuna verdiği yanıtla yürekleri burkmuştu.

Perihan Savaş "Arabesk müzik çok acılı eski anıları hatırlatıyor. Arabesk hariç her müziği seviyorum." dedi. Bunun üzerine Perihan Savaş'ın acılarla dolu hayat hikayesini anlattığı röportaj akıllara geldi.

Usta oyuncu Perihan Savaş, Hürriyet'ten Hakan Gence'ye verdiği röportajda, "Suna Pekuysal annemin arkadaşıydı. Bir gün, 'Bu çocukta ışık var. Tiyatroya götüreceğim' demiş. Babam diş doktoruydu, sanata çok düşkündü ve kabul etti. Sanat yaşamım başladı." dedi.

savasf.jpg

Evlendiğinizde 13 yaşında olduğunu söyleyen Savaş, 'Çocuk gelin olmuşsunuz. Nasıl o yaşta evlendiniz?' sorusuna ise "Ailelerden izin alarak...Özgür olacağım sandım. Nişanlanınca ince çorap giyip kaşımı alacağım, arkadaşlarımla buluşacağım sanıyordum. Yanılmışım." yanıtını verdi. İlk evliliğini anlatan Perihan Savaş şunları söyledi: "O 22 yaşındaydı ve askeri okulda okuyordu. O dönemin şartlarında okurken evlilik yaparsa askeri okuldan ayrılabilecekti. O yüzden nişandan sonra hemen nikâh yapıldı. Planlarımıza göre bir sene sonra Almanya’ya gidip tiyatro eğitimi alacaktım. O doktora yapacaktı. Ama evlendik, “Tiyatrodan ayrılacak” dedi ve benim için bitti.

Ben kendi evimde, o kendi evindeydi. Hiçbir birlikteliğimiz olmadı. Boşanma sırasında babam “Bu çocuklar ayrı evlerde yaşadılar, daha sonra kızımın kısmeti çıkarsa evlenmiş görünecek” dedi. Kızlık olayları çok önemli diye rapor almamızı istedi. Ben Adli Tıp’a gittim. Maalesef hepsini yaşadım. Amcamlar çok tutucuydu. Babamın aklını çeldiler. Babam bana sordu aslında. Ama çocuk aklıyla daha rahat bir hayatım olacağını düşünerek 'İstiyorum' dedim.

Tabii yaşım nedeniyle kesinlikle ailenin sorumluluğundaydı. Ben kendi kızım için böyle bir şeye asla izin vermezdim. Çocuk gelinsin düşünsene! Ama o yıllarda her şey farklıydı. Ve bu bende elbette travmalar yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN