Petek Dinçöz 8 yıl sonra fırtına gibi döndü! Dansını görenin ağzı açık kaldı "Kocası fena kızacak"

Petek Dinçöz 8 yıl sonra fırtına gibi döndü! Dansını görenin ağzı açık kaldı "Kocası fena kızacak"

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz evlendikten sonra sahnelere fırtına gibi döndü. Yeni klibi çeken Dinçöz, meşhur kalça dansını yaparak sosyal medyadan yayınladı. Görenler "Hiç değişmemiş" yorumu yaptı. Bakın Petek Dinçöz ne paylaştı?

Geçtiğimiz aylarda çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturan Petek Dinçöz, 8 yıllık aranın ardından sahnelere döndü. Kalça dansı yapan Dinçöz'ü görenler gözlerine inanmadı. Bakın neler yaptı?

nida.jpg

PETEK DİNÇÖZ FIRTINA GİBİ GELDİ

Yeni şarkısıyla ilk sahnesine çıkan Dinçöz, yaptığı kalça dansıyla gündem oldu. O anları 1,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Dinçöz, "İşte geldim, nerede kalmıştık?" ifadelerini kullandı.

petek.jpeg

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Yeni evlenen Petek Dinçöz'ün kalça dansını göreneler "Eşin kızamaz mı?" gibi yorumlar yaptı. Dinçöz'ün ilk evliliğinden de 1 oğlu var.

petekdincozdansi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN