Pınar Altuğ çocukluk fotoğrafını paylaştı: Kayınvalidesinden gelen yorum herkesi duygulandırdı

Pınar Altuğ çocukluk fotoğrafını paylaştı: Kayınvalidesinden gelen yorum herkesi duygulandırdı

"Çocuklar Duymasın" adlı dizide gösterdiği performansla ün kazanan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya paylaşımında çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafına yer verdi. Kayınvalidesi Nurdan Beykont'un Pınar Altuğ'un fotoğrafına yaptığı yorum ise herkesi duygulandırdı.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan Çocuklar Duymasın dizisinde başrolü Tamer Karadağlı ile paylaşan ve dizideki 'Meltem' karakteri ile adından söz ettiren başarılı oyuncu Pınar Altuğ Afacan, sosyal medya paylaşımında çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafına yer verdi. Kayınvalidesi Nurdan Beykont'un Pınar Altuğ'un fotoğrafına yaptığı yorum ise herkesi duygulandırdı.

HERKESİ DUYGULANDIRDI

Pınar Altuğ annesini 25 yaşındayken kaybetmişti! Özlemini çocukluk karesi ile haykıran Pınar Altuğ'a kayınvalidesi Nurdan Beykont'tan gelen yorum herkesi duygulandırdı.

p.jpg

Annesini 25 yaşındayken kaybeden ünlü oyuncu Pınar Altuğ, özlemini çocukluk karesi ile dile getirdi. Pınar Altuğ'a kayınvalidesi Nurdan Beykont'tan yorum gecikmedi. Eşi Yağmur Atacan'ın annesi, Pınar Altuğ'un Instagram'dan paylaştığı kareye duygu dolu yorumda bulundu.

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Pınar Altuğ, takipçileri ile birlikte geçmişe giderek eski bir fotoğrafını paylaştı.

Babası ve annesini yıllar önce kaybeden Pınar Altuğ Instagram paylaşımıyla gündeme geldi. Annesi Selma Altuğ'u 27 Ocak 1999 yılında kaybeden Pınar Altuğ, ölümünün üzerinden 23 yıl geçen anne özlemini nostaljik kare ile dile getirdi.

46545465465464

'ÇOK ÖZLÜYORUM''

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, 1999 yılında hayatını kaybeden annesi Selma Altuğ ile bebeklik pozunu paylaşıp ''Çok özlüyorum'' notunu düştü.

"KEŞKE SENİN YAŞAMINA DAHA UZUN TANIK OLUP ESERİNİ GÖREBİLSEYDİ"

Kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutulan Pınar Altuğ'a kayınvalidesi Nurdan Beykont'tan gelen yorum dikkat çekti.

Yağmur Atacan'ın annesi Nurdan Hanım, "Nasıl güzel yetiştirmiş seni; güçlü, disiplinli, çalışkan güzel bir hanımefendi olmuşsun. Keşke senin yaşamına daha uzun tanık olup eserini görebilseydi." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN