Popstar Mehtap'tan yıllar sonra gelen şok itiraf! O ünlüye ateş püskürdü: ‘Bülent Ersoy'un ayaklarına masaj yaptım’

Popstar Mehtap'tan yıllar sonra gelen şok itiraf! O ünlüye ateş püskürdü: ‘Bülent Ersoy'un ayaklarına masaj yaptım’

Ünlü jüri üyelerinin olduğu bir programla hafızalara kazınan Mehtap Yılmaz, akşam yıllar sonra o itirafıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. Bülent Ersoy hakkında söyledikleri duyanları şaşkına çevirdi. Yılmaz, ‘Bülent Ersoy'un ayaklarına masaj yaptım’ diyerek dikkat çeken açıklamalar yaptı. İşte detaylar…

Jüri koltuğunda Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Ebru Gündeş gibi ünlü isimlerin oturduğu ve 2006-2099 yılları arasında yayınlanan “Popstar Alaturka” akşam yarışması ile ekranlara gelen Mehtap Yılmaz, jüriler arasında yer alan Bülent Ersoy’a ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

yeni-proje-16.jpg

“NE SANATINA NE KENDİSİNE SAYGIM VAR”

Özlem Esra Ada’nın hazırlayıp sunduğu 'Pembe Masa’ programına konuk olan Mehtap Yılmaz, gündeme bomba gibi düşen açıklamalar yaptı. Bir süre önce kedilerini kaybettiğini anlatan Yılmaz, gözyaşlarını tutamazken, Yıldız Tilbe’nin “sokak hayvanları uyutulsun” açıklamalarına ilişkin çok konuşulacak sözler söyledi.

yeni-proje-18.jpg

Yılmaz, Tilbe için, "Ne sanatına ne kendisine ne şarkılarına ne kişiliğine saygım var!" diyerek sert bir açıklama yaptı. Bu açıklamayla kalmayarak aynı zamanda şu sözleri söyledi:

"Yıldız Tilbe, sen 'hayvanlar uyutulsun' kelimesini nasıl söylersin? Neden bu düşmanlık? Onu örnek alıp bir sürü hayvan zehirleyen insanlar var.

Benim sahnede en katı kuralımdır; Yıldız Tilbe şarkısı okumam. Vokalistime söyledim, 'Repertuarından çıkar bu kişinin şarkılarını, sahnemde okunmasını istemiyorum. Burada patron benim' dedim. Yıldız Tilbe'nin dişlerini paylaştığı fotoğrafı gördüm, 'Bu kadının içi dışına yansımış' dedim, yüzünde nur yok!”

yeni-proje-17.jpg

“AYAKLARINA MASAJ YAPTIM”

Popstar Alaturka dönemi ile alakalı anılarından söz eden Mehtap Yılmaz, o dönemlerde en çok desteği Armağan Çağlayan ve Bülent Ersoy’dan aldığını söyledi. Bülent Ersoy’la ilgili bir anısını anlatan Yılmaz, şunları söyledi:

“Bir gün kulisine gittim, yalnız başına oturuyordu. Onda kendimi gördüm. Ayaklarına masaj yaptım. Sinirli olduğunda beni görünce sakinleşir, onunla farklı bir ilişkimiz var.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN