Portakal kabukları doğal tüy dökücü çıktı! Böyle kullanılırsa ak pak yapıyor: Çöpe atan pişman olur...

Portakal kabukları doğal tüy dökücü çıktı! Böyle kullanılırsa ak pak yapıyor: Çöpe atan pişman olur...

Portakal kabuklarını sakın çöpe atmayın! Meğer doğal tüy dökücülermiş! Tamamen doğal ve mis kokulu bir yöntemle tüylerinize veda edin. Böyle kullanılırsa ak pak yapıyor, çöpe atan pişman olur...

İstenmeyen tüyler, çoğu insanın hayatının bir parçası ve genellikle can sıkıcı bir sorundur. Bu durumla başa çıkmak için birçok kişi, pahalı kremlerden, ağda seanslarından, hatta lazer epilasyon gibi daha kalıcı çözümlere kadar bir dizi yöntemi dener. Ancak, bu yöntemlerin bazıları ciltte tahrişe, kızarıklığa veya diğer yan etkilere neden olabilir. Bu nedenle, doğal ve zararsız bir çözüm arayışı içinde olanlar için doğal tüy dökücü yöntemler oldukça ilgi çekicidir. Doğal ürünlerle yapılan bu karışımların, tüylerin güçsüzleşmesine, azalmasına ve hatta zamanla tamamen yok olmasına yardımcı olduğu bilinmektedir. İşte tamamen doğal ve mis kokulu portakal kürü:

MALZEMELER

1 orta boy portakalın kabukları

1 yemek kaşığı zeytinyağı

YAPILIŞI VE UYGULANIŞI

hummusapien

  • Bir portakalı alın ve beyaz kısımları çok gelmeyecek şekilde soyarak kabuklarını ayırın.
  • Ayırdığınız portakal kabuklarını mutfak robotu kullanarak çekin.
  • Portakal kabukları püresine 1 yemek kaşığı zeytinyağını ilave edip bir süre daha karıştırın. Karışım, kremamsı bir kıvama gelene kadar işlemi sürdürün.
  • Tüylerden arındırmak istediğiniz bölgeye karışımı sürün ve yaklaşık 45 dakika-1 saat arası bekletin.
  • Bekleme süresinin sonunda ılık suyla karışımı iyice durulayın.
  • Bu doğal karışımı haftada 2 kez uygulayarak zaman içinde istenmeyen tüylerinizden kurtulabilirsiniz. Portakalın taze ve ferahlatıcı kokusuyla birleşen zeytinyağı, cildinizi besleyerek doğal bir bakım da sağlayacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN