Recep İvedik 7'de büyük sürpriz! Filmde öyle birisi oynadı ki...

Recep İvedik 7'de büyük sürpriz! Filmde öyle birisi oynadı ki...

Sinema severler tarafından dört gözle beklenen Recep İvedik 7 sonunda izleyicilerle buluştu. Hayranları tarafından merakla beklenen filmde sürprizler peş peşe geldi. Recep İvedik 7'de öyle bir isim rol aldı ki görenler şaştı kaldı. Görünce küçük dilinizi yutacaksınız. Bakın Recep İvedik 7'de hangi ünlü popçu rol almış?

Hayranları tarafından merakla beklenen Recep İvedik 7 sonunda vizyona girdi. Disney Plus'ta yayınlanacak filmde ünlü popçunun da yer alacağı öğrenildi. Kimse bu ismin rol alacağını düşünmüyordu. İşte detaylar...

RECEP İVEDİK 7'DE BÜYÜK SÜPRİZ

Recep İvedik 7 filmi Disney Plus'ta izleyiciler ile buluştu. İlk defa dijital platformda yayınlanan film büyük ilgi gördü. Yapılan galaya büyük ilgi vardı. Asıl sürpriz ise ünlü popçunun filmde rol alması oldu.

kmfggfgf-22.jpg

Dört gözle beklenen filmde ünlü popçunun yer aldığı öğrenildi. O isim Murat Dalkılıç! Bir sahnede yer alan Dalkılıç, filme oldukça renk katıyor. Filmin finalinde Şahan Gökbakar'ın vatanseverliği bir kez daha gözler önüne geldi.

RECEP İVEDİK 7'NİN KONUSU NE?

Şehir hayatındaki geçim derdinden kaçıp kankası Nurullah’la büyükannesinden kalan köy evine yerleşen Recep İvedik, bölgedeki ormanı yok etmek için harekete geçen Çökertme İnşaat’a karşı savaş açıyor. Oldukça eğlenceli sahnelerin yer aldığı filmde Öznur Serçeler avukat Büşra Altın karakterindeki başarılı performansı ve güzelliğiyle dikkat çekiyor.

jnfdfddf-1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN