Resimde 7 gizli kedi var! Yalnızca zeka seviyesi yüksek olan insanlar 20 saniyede gizli kedileri bulabiliyor!

Resimde 7 gizli kedi var! Yalnızca zeka seviyesi yüksek olan insanlar 20 saniyede gizli kedileri bulabiliyor!

Bu bulmaca konsantrasyonu ve odaklanmayı test ediyor. Kendini zeki hissediyor musun? O zaman resimdeki 7 gizliyi bulman için 20 saniyen var. Yapabilir misin?

Kediler son derece bağımsız canlılardır ve sahipleri, hem evde hem de dışarıda çeşitli boşluklar ve çukurlarda saklanmayı sevdiklerini bilirler.

Tuhaf davranışları, yeni bir beyin jimnastiği için ilham kaynağı oluyor ve gözlemcilerin bunu çözmek için keskin bir göze sahip olduklarından emin olmaları gerekecek. Bunun gibi bulmacalar beyninizi çalıştırmanın yanı sıra can sıkıntısını gidermenin harika bir yoludur, ancak bazıları diğerlerinden daha kolaydır. Resimdeki 7 gizliyi kediyi 20 saniyede bulabilir misin?

1-002.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KEDİLERİ BULABİLİR MİSİN?

Sosyal medya üzerinde paylaşılan bu görüntü, arka planda bir bahçe, ev ve hatta bir yel değirmeni ile genişleyen bir manzara gösteriyor. İki bahçıvan bitkilerle ve sebze tarlalarıyla ilgileniyor ama bu yoğun görüntünün arasında yedi kedi saklanıyor ve sizin işiniz onları bulmak. 20 saniye içinde resimdeki 7 gizli kediyi tespit edebilir misin? Zamanın başlıyor.

GİZLİ KEDİLERİ GÖRDÜN MÜ?

Bu hileli bulmaca, sosyal medyada yayınlandı ve insanların kafalarını kaşımasına neden olmuştur. Çok az sayıda kişi resimdeki gizli kedilerin nerede saklandığını tespit etmeyi başardı. Sende onlardan biri misin? Yoksa hala kedilerin nerede saklandığını mı arıyorsun? Eğer öyleyse cevabı öğrenmek için okumaya devam edebilirsin.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki 7 kedinin hepsini göremiyorsanız, aşağıdaki görselde daire içine alınmış yanıtları kontrol edin. Ancak bunu bir spoiler uyarısı olarak kabul edin. Kedileri aramaya devam etmek istiyorsan resme bakmanıza gerek yok. Hepsini bulman ne kadar sürdü?

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN