Resimdeki 3 kırmızı dart okunu bulabilirseniz olağanüstü bir zekaya sahipsiniz demektir! Şimdi zekanı test et!

Resimdeki 3 kırmızı dart okunu bulabilirseniz olağanüstü bir zekaya sahipsiniz demektir! Şimdi zekanı test et!

Dart tahtaları arasında bulunmayı bekleyen üç kırmızı dart var ama bunu yapmak için sadece 15 saniyeniz var. Şimdi bu mücadele ile zeka seviyeni test et.

Beyninizi genişletmek ve zekanızı test etmek istiyorsanız, optik illüzyonlar ve zeka oyunları harikadır. En son görüntü, hepsi bir arada katmanlanmış birkaç dart tahtasını gösteriyor ve aralarında gizlenmiş üç dart var. 15 saniyelik bir zaman sınırı ile onları bulmak için yarış başlıyor. Resimdeki dart tahtalarının arasında saklanan 3 gizli dartı 15 saniyede bulabilir misin?

1-017.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ DARTLARI BULABİLİR MİSİN?

Bu yoğun optik yanılsama, geleneksel kırmızı, siyah, beyaz ve yeşil renklerde birkaç dart tahtasından oluşuyor. Siyah ve beyaz çizgilerin ezici kullanımı, dairesel şekiller ve sayıların yanı sıra kafanızı karıştırmak içindir. Dartlar da kırmızı arka planla aynı renktedir, ancak unutmayın, dartlar bir tahta üzerindedir. Resimdeki gizli dartları zaman sınırı içinde bulmayı başarabilir misin?

GİZLİ DARTLARI GÖRDÜN MÜ?

15 saniye sonra dartı bulmakta zorlanıyorsanız işte size birkaç ipucu:

Dartların hepsi yan yana duruyor.
Dart kuyrukları, bir dart tahtasının üst kısmındadır.
Dartlar, daha küçük dart tahtalarından birinin üzerindedir.
Dartlar görüntünün sağ alt tarafındadır.

Çalışmalar, zor bulmacalar, zeka oyunları ve illüzyonlarla beyninizi ne kadar çok çalıştırırsanız, o kadar zeki olma eğiliminde olduğunuzu gösteriyor. Gizli dartları buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Dartları zaman diliminde bulmayı başardıysanız, görünüşe göre bu yüksek bir IQ'nun işaretidir. Şimdi gizli dartların nerede saklandığını öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki resmi kontrol edin.

2-010.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN