Resimdeki 8'i bulmak için 8 saniyen var! Optik illüzyondaki 8'i bulanların IQ'su 140 üzerinde çıkıyor

Resimdeki 8'i bulmak için 8 saniyen var! Optik illüzyondaki 8'i bulanların IQ'su 140 üzerinde çıkıyor

Optik illüzyonlar son yılların en popüler sosyal eğlence alanlarından biri oldu. Sizin için hazırladığımız optik illüzyon resminde gizli bir 8 rakamı var. Uzmanlar aşağıdaki resimde 8 harfini 8 saniyede bulabilenlerin IQ oranının 140'ın üzerinde çıktığında birleşiyor.

Zeka Oyunları, çözmek için mantık veya muhakeme becerileri gerektiren bulmacalardır. Oynamaları eğlencelidir ve zihinsel yeteneklerinizi geliştirebilirler. Zeka Oyunları, zihninizi çalıştırmanın harika bir yoludur. Bulmacalar ayrıca hafızanızı ve dikkat sürenizi geliştirmenize yardımcı olabilir.

Bunları çözmek, sorunların üstesinden gelmek için yeni stratejiler ve teknikler geliştirmemize yardımcı olur. Bu bulmacalar, mantık ve muhakeme kullanarak sorunları çözme yeteneğinizi zorlar. Yani, eğer zeka oyunlarının bir aşığıysanız, o zaman bu iyi. Ancak, değilseniz, bilişsel kapasitenizi geliştirmek ve aynı zamanda sizi eğlendirmek için bu eğlenceli görsel zeka oyunumuzu sizin için hazırladık. Hadi başlayalım.

1-002.jpg

BU RESİMDE '8' SAYISINI GÖREBİLİYOR MUSUN?

Aşağıda paylaşılan resim, bir sembol ızgarasını göstermektedir. Bu eğlenceli bulmacanın içinde gizlenen bir sayı var. Sizin için zorluk, '8' sayısını en kısa sürede bulmak. Bu yöntem zekanızı ve gözlem becerilerinizi test etmenin harika bir yoludur. Bu aktivite, bir gruptaki farklı bireylerin zekasını belirlemek için gruplar halinde de denenebilir. Zamanın şimdi başlıyor.

Resmi dikkatlice inceleyin ve 8 sayısını bulmaya çalışın. Bu meydan okumanın zorluk seviyesi orta düzeydedir ve iyi gözlem becerisine sahip kişiler, zaman sınırı içinde tek başına olan sayıyı bulacaktır.

Izgaradaki sembol çok fazla olduğu için arasına karışan '8' sayısını ilk bakışta fark edilmesini zorlaştırıyor. Bu ara ve bul bulmacasını çözmenin en iyi yolu, harfleri yukarıdan aşağıya, yandan, yukarı ve aşağı, ileri ve geri ve çapraz olarak gözlemleyerek farklı olan sayıyı bulamaktır.

8 SAYISI NEREDE SAKLANIYOR?

Şimdiye kadar farklı olan sayıyı fark ettin mi? Verilen süre içinde 8 sayısını fark edebler sırtlarını sıvazlayabilirler. Zaman yakında sona erecek. 6 saniye içinde farklı olan sayıyı bulmazsanız hayal kırıklığına uğramayın. Elinizden gelenin en iyisini yaptığınız gerçeğinden her zaman cesaret alabilirsiniz.

Bulmacadaki '8' sayısının nerede olduğunu merak ediyorsanız, size yardımcı olduk.
Bulmacanın çözümünü az sonra aşağıda paylaşacağız. Fair play olmayacağı için önce cevabı öğrenmek için en alta atlamayın. Ancak, adil bir denemeden sonra cevabı görmek için aşağıya kaydırabilirsiniz.

ZEKA BULMACASI CEVABI

6 saniye içinde gizli sayıyı bulanları tebrik ediyoruz. Fakat bulamayanlar üzülmesin, diğer zeka bulmacaları ve optik illüzyon testlerimizi deyebilirler. Şimdi gizli sayının doğru yerleşimini öğrenmek için aşağıdaki resme bir göz atın.

2-004.jpg

Bu zeka oyunu, gözlem yeteneğinizin basit bir şekilde kontrol edilmesini gerektiriyordu. Problem çözme becerileri ve hafıza keskinliği ile birlikte bilişsel becerilerinizi geliştirmek için bunlardan daha fazlasını almaya devam edin. Ayrıca, bu piktografik bilmecelerden daha fazla zevk almak için geri dönün.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN