Resimdeki gizli hatayı bulabilir misin? 6 saniyede bulanların IQ seviyesi en az 120 çıkıyor!

Resimdeki gizli hatayı bulabilir misin? 6 saniyede bulanların IQ seviyesi en az 120 çıkıyor!

Hatayı bulun: Sadece parlak beyinler küpeli kız resmindeki hatayı 6 saniyede bulabilir. Onlardan biri misin? Meydan okumayı şimdi deneyin.

Beynimiz, tüm vücut fonksiyonlarının düzenlendiği çekirdeği oluşturur. Bu nedenle beyin için egzersiz sağlayan faaliyetlerde bulunarak beyni aktif tutmak çok önemlidir. Beyin için iyi bir egzersiz şeklidir ve bir spor salonunda çalışmanın zihinsel eşdeğeri olarak kabul edilebilir.

İnternette dalgalanan bu türden bir faaliyet, resimdeki hatayı bulmaktır. Bu aktivitede size bir hatanın olduğu bir resim gösterilecek ve aktiviteyi başarıyla tamamlamak için süre sınırı içinde o hatayı fark etmeniz gerekiyor.

Bu tür bir meydan okuma, görsel korteksi uyarır ve beynin sağ ve sol yarım kürelerini harekete geçirerek yaratıcılığı artırır ve mantıksal ve analitik düşünmeyi geliştirir. Sonuç, mükemmel problem çözme becerilerine sahip daha keskin bir beyindir. Meydan okumaya hazır mısın? O zaman başlayalım.

1-010.jpg

RESİMDEKİ GİLZİ HATAYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan resim, ışıltılı bir gülümsemeyle spor yapan küpeli güzel bir kızı tasvir ediyor. Resimde bir yanlışlık var ve göreviniz 6 saniyede resimdeki hatayı bulmak.

Resmi dikkatlice izleyin ve süre sınırı içinde hatayı bulup bulamayacağınıza bakın. Son derece dikkatli kişiler, resimdeki hatayı diğerlerinden daha hızlı fark edebilir. Acele edin, zaman bitiyor.

GİZLİ HATAYI BULDUN MU?

Görüntüye tekrar odaklanın ve hatayı hızlı bir şekilde tanımlayıp tanımlayamayacağınıza bakın. Bu tür zorlukları çözmenin anahtarı dikkat, sağduyu ve ayrıntılar için mükemmel bir bakış açısıdır. Hatayı bulabildiniz mi?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Hatayı bulanları tebrik ederiz. Parlak bir zihniniz ve ayrıntılar için olağanüstü bir gözünüz var. Hala bulmacayı çözemeyenler, şimdi aramayı bırakıp aşağıda verilen çözüme göz atabilirler. Resimdeki hata kızın sol kulağının ters olması alışılmadık bir durum.

2-011.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN