Resimdeki gizli tırtılı kimse bulamıyor! Sadece gerçek zekiler 10 saniyede bulabiliyor!

Resimdeki gizli tırtılı kimse bulamıyor! Sadece gerçek zekiler 10 saniyede bulabiliyor!

Optik illüzyon IQ testi: Saklambaçta iyi olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Doğadaki hayvanların ne kadar iyi saklanabildiğini öğrendikten sonra şok olacaksınız! IQ'nuzu test etmek için bu optik illüzyonda, bu sahnede çok zekice saklanan bir tırtıl bulmalısınız. Fark edebiliyor musun?

Doğada kendilerini kamufle eden hayvanlar, optik illüzyon ustalarıdır. Çevrelerine o kadar iyi uyum sağlarlar ki görmeleri neredeyse imkansızdır. Bu, avcılardan kaçınmalarına ve avlarını yakalamalarına yardımcı olan bir hayatta kalma stratejisidir.

Optik illüzyonları çözmede yetenekli kişiler, vahşi doğada kamufle edilmiş hayvanları tespit etmede daha iyidir. Bunun nedeni, eğitimsiz gözden gizlenen desenleri ve şekilleri görebilmeleridir. Ayrıca, kamufle edilmiş hayvanları seçmelerine yardımcı olan çevrelerindeki ayrıntılara da odaklanabilirler.

1-020.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ TIRTILI BULABİLİR MİSİN?

Burada, kaybolan bir tırtılın optik illüzyonuna sahibiz. Bu illüzyon meydan okuması sizden resimdeki tırtılı görmenizi istiyor. Bu illüzyon resmi, bir hayvanın vücudunun çevresinin renk ve desenine uymasının mükemmel bir örneğidir. Örneğin, bir bukalemun arka plana uyması için ten rengini değiştirebilir.

Şekli ve büyüklüğü hakkında kafanızda bir varsayımla aradığınız tırtılı nihayet görmeniz birkaç dakikanızı alabilir. Ama cevabı öğrenince çok şaşıracaksınız! 10 saniyede bulabilir misin?

GİZLİ TIRTILI BULDUN MU?

Yaban hayatı kaşifleri, kamufle edilmiş olanlar da dahil olmak üzere vahşi hayvanları tespit etmede uzmandır. Ayrıntılar için keskin bir gözleri vardır ve eğitimsiz gözden gizlenen desenleri ve şekilleri görebilirler. Ayrıca sabırlı ve ısrarcıdırlar, bu da kamufle edilmiş hayvanları aramak için zaman harcamalarına olanak tanır.

Tırtılı göremiyorsanız, şekli, boyutu ve görünümü hakkındaki varsayımlarınıza aykırı olabilir.

OPTİK İLLÜZYON ÇÖZÜMÜ

Bu optik illüzyon resminde tırtılı fark edenleri tebrik ederiz! Sen bir görsel ustasın. Örüntü tanımada iyisin. Çevrede gizlenmiş desenleri ve şekilleri tanıyabilirsiniz. Ancak yine de bu optik illüzyonda tırtılı arıyorsanız. Merak etmeyin, cevabı aşağıda paylaştık.

2-012.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN