Resimdeki parmaklardan hangisi seninki? Parmağınızın şekli kişiliğiniz hakkında bakın ne diyor?

Resimdeki parmaklardan hangisi seninki? Parmağınızın şekli kişiliğiniz hakkında bakın ne diyor?

Parmağınızın şekli kişiliğiniz hakkında çok şey ortaya çıkarabilir. El falı, bir kişinin kişilik özelliklerini ve kaderini avucunuzun içinde çizgiler boyunca anlatan bir bilimdir.

Zamanımızda çok popülerdir, ancak herkes onun "akrabası" olduğunu bilmiyor - bir kişinin karakterini ellerin şekli, boyutları, parmakların şekli ve yapısı ile belirleniyor. Kalıtımın bir kişinin karakteri üzerindeki etkisiyle bağlantılıdır .

Bugün kendiniz hakkında biraz daha fazla şey öğrenmenize yardımcı olacak basit bir test hazırladık. Parmağınızın şekli kişiliğiniz hakkında çok şey ortaya çıkarabilir. Resme bakın ve parmak şeklinizi seçin.

parmak-1.jpg

KARE PARMAK: GİZEMLİ OLMAYI SEVİYORSUN

Oldukça gizli bir insansın. Her adımda planlarınız ve hayalleriniz hakkında konuşmayı sevmeyin. Sadece size yakın olanlar bu tür bilgileri emanet edecektir.
Kocaman bir kalbin var ve gerekirse kendini feda etmeye hazırsın. Kural olarak, bu parmak şekline sahip insanlar basit, dürüst ve kibardır. Ayrıca harika bir mizah anlayışları var.

parmak-2.jpg

SİVRİ PARMAK: HERŞEYDE OLDUĞU GİBİ AŞKTA DA ÖZVERİLİSİN

Her şeyde çok sadık bir insansın - aşk ilişkilerinde, arkadaşlıklarda ve işte. Bir insanı seviyorsan, kendini ona tüm kalbinle verirsin.

Aynı şey profesyonel faaliyetleriniz için de geçerlidir. İşi bitirip tartışmalı konuları çözene kadar dinlenmeyeceksiniz.

Aynı zamanda, bu tür parmakların sahipleri çok savunmasızdır ve yaratıcı bir yapıya sahiptir. Yabancılarla iletişim kurmak sizin için kolay değil ama tüm zamanınızı sevdiklerinize ayırmaya hazırsınız.

parmak3.jpg

SPATULA PARMAK: SORUNLARI ÇÖZMEK SİZİN İŞİNİZ

Anlaşmazlıkları kolayca çözersiniz. Bir şey sizi şaşırttığında, bir süreliğine dışlanırsınız, ancak çok hızlı bir şekilde kendinizi toparlar ve sorunlarla uğraşırsınız.

Aynı zamanda, nadiren karmaşık görevleri üstlenir ve bilmediğiniz alanları atlamaya çalışırsınız. Başkalarının görüşlerine saygı duyuyorsunuz.

Çok iyi bir kalbin var ve birini kırmadan önce iki kere düşüneceksin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN