Reyting rekortmeninden final çanları çalıyor! Alparslan Büyük Selçuklu ekranlara veda edecek: Son bölüm o tarihte...

Reyting rekortmeninden final çanları çalıyor! Alparslan Büyük Selçuklu ekranlara veda edecek: Son bölüm o tarihte...

Televizyon ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yayın hayatına devam ediyor. TRT ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni Alparslan Büyük Selçuklu için final kararı alındı. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 61'inci bölümünde dizinin ekranlara veda etmesi bekleniyor. Peki 61'inci bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

FİNALE SON 4 BÖLÜM

TRT1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yayın hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Son yılların en başarılı yapımlarından birisi olan Alparslan Büyük Selçuklu son zamanlarda reytinglerde yaşadığı düşüş ile sık sık sosyal medyada iddiaların hedefi oluyordu.

Başrolünde televizyon ekranlarının sevilen yüzü Barış Arduç2un yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde final kararı alındığı iddia ediliyor. Enn Magazin tarafından paylaşılan bir habere göre dizi bu sezonu ile televizyon ekranlarına veda edecek.

Televizyon ekranlarına son olarak 57'inci bölümüyle birlikte gelen Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 61'inci bölümüyle birlikte ekranlara veda etmesi bekleniyor. Ekranlara veda etmesi için son 4 bölümü kaldığı belirtilen dizide izleyicileri hayal kırıklığına uğradı.

175668.jpg

SEZON SONU EKRANLARA VEDA EDİYOR

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi her hafta pazartesi akşamları izleyicisiyle ekranlarda buluşuyor. Milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi konusunun yanı sıra geniş ve kaliteli kadrosuyla gündemden düşmek bilmiyor. Final iddiaları ile sık sık gündeme gelen tarihi dizinin bu sezon itibariyle ekranlara veda etmesi bekleniyor.

63c791d42.webp

DİZİNİN KADROSU

TRT 1 ekranlarında yayınlanan tarihi dizinin senaryosu, yapımcılığı ve proje tasarımları Emre Konuk tarafından ele alınıyor. Kadrosuyla dikkat çeken dizi 3 sezondur ekranlardaki yerini korumayı başarıyor. Yeni sezon ile birlikte Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kadrosunda; Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür, Yurdaer Okur, Erdinç Gülener, Barış Bağcı, Sarp Levendoğlu ve Gizem Karaca gibi birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncular yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN