Reytinglerde işler karıştı! Masterchef, Aldatmak, Hudutsuz Sevda, Sakla Beni... İlk 3 sırada liste değişti

Reytinglerde işler karıştı! Masterchef, Aldatmak, Hudutsuz Sevda, Sakla Beni... İlk 3 sırada liste değişti

Dizi severler 28 Aralık Perşembe akşamının reyting sonuçlarını merak ediyor. Hangi yapım hangi grupta birinci oldu, hangi kanal daha çok izlendi soruları araştırılırken reytinglerde resmen işler karıştı. İlk 3 sırada işler değişti. Reytinglerin birincisi ise o yapım oldu…

Her kanal birbirinden başarılı yapımları izleyici karşısına çıkartırken reyting yarışmaları soluksuz devam ediyor. Bu kapsamda her gün bir önceki günün reyting sonuçları araştırılırken şimdi de 28 Aralık Perşembe günü reyting sonuçları merak konusu oldu. Hangi yapımın en çok izlendiği hangisinin tercih edilmediği merak edilirken 3 gruptaki birinciler açıklandı. İşte reyting sonuçları…

28 ARALIK 2023 PERŞEMBE REYTİNG SONUÇLARI

Sabah'ta yer alan habere göre reyting sonuçları açıklandı. 28 Aralık 2023 Perşembe akşamı yayınlanan dizi, film, haber ve yarışma programlarının reyting sonuçlarına göre Total’de ilk sıraya FOX TV’de yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisi yerleşti. İkinci sırada ise akşam kuşağının programı olan ve ATV’de yayınlanan Esra Erol’da oldu. Son olarak üçüncü sırada ise ATV’de yayınlanan Aldatmak dizisi yer aldı.

yeni-proje-4-001.jpg

Reytinglerde AB grubundaki birinci ise TV8’in yarışma programı Masterchef All Star olurken, ikinci sıra FOX TV’nin dizisi Hudutsuz Sevda’nın, üçüncü sıra ise Star TV’nin Sakla Beni dizisinin oldu.

Son olarak 20+ABC1 grubunda ise ilk sıra yine FOX TV’nin dizisi Hudutsuz Sevda’nın olurken, ikinci sıra Aldatmak, üçüncü sıra ise Mastervhef All Star’ın oldu.

yeni-proje-5-001.jpg

GEÇEN HAFTA (15 ARALIK PERŞEMBE) SONUÇLARI

TOTAL

1 - Esra Erol'da

2 - Hudutsuz Sevda

3 - Müge Anlı Tatlı Sert

AB

1 - Aldatmak

2 - Sakla Beni

3 - Hudutsuz Sevda

ABC

1 - Müge Anlı Tatlı Sert

2 - Sakla Beni

3 - Esra Erol'da

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN