Roman şarkıcısı Kobra Murat'tan kötü haber geldi! Bütün hayranlarından dua istedi: Hayatı tehlikesi var

Roman şarkıcısı Kobra Murat'tan kötü haber geldi! Bütün hayranlarından dua istedi: Hayatı tehlikesi var

Romanların sevilen şarkıcısı Kobra Murat'tan sevenlerini üzecek haber geldi. Asıl ismi Murat Divandiler olan "Kobra Murat" geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Ölüm tehlikesi olan ve acil olarak ameliyata gireceği öğrenilen Kobra, sevenlerinden helallik istedi...

Şov dünyasının en renkli isimlerinden biri olan Kobra Murat, geniş kitleler tarafından tanınıyor. Roman şarkıcılar arasında yıldızı parlayan ve Türk halkının yakından tanıdığı Kobra Murat, Belçika seyahati dönüşünde rahatsızlanarak apar topar tedavi altına alındı

Durumunun acil olan Kobra Murat, ölüm tehlikesiyle ameliyata alındı. Eğlenceli roman şarkıları söyleyerek tanınan Kobra, ameliyattan önce sevdiklerinden helallik istedi.

kobraf.jpg

KOBRA MURAT'TAN AÇIKLAMA

Belçika dönüşü karnında bir patlama hissettiğini söyleyen Kobra Murat, "Buradan bir açıklamada bulunacağım. Belçika Gent'den gelirken uçakta aniden karnımda bir patlama oldu. Ambulansla beraber direkt Balat'a hastaneye geldik. Tetkikler yapıldı. Maalesef bağırsağım çatlamış" açıklamasında bulundu.

Kobra Murat, "Şimdi beni ameliyata alacaklar. Bu ameliyat süreci 1 ay sürecekmiş. Hepinizden helallik istiyorum. Hepinizden dualar istiyorum. Şuana kadar sizleri eğlendirdim. Her zaman oynadık, güldük ve güzel günler gördük. Dualarınızla Allah devamını getirsin inşallah. İyileşme sürecinde de gidemediğim işlerin bütün ücretleri geri ödenecektir. Hakkınızı helal edin. Doktor yüzüme ameliyatın bayağı ağır geçeceğini söyledi. Ölüm tehlikesi olan bir ameliyat. İnşallah dualarınızı bekliyorum" diyerek durumu hakkında bilgi verdi.

kobrag.jpg

KOBRA MURAT SON SAĞLIK DURUMU NE?

Saatler süren ameliyat sonrası Kobra Murat yoğun bakıma alındı. Ailesine göre durumu iyiye gidiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN