Ronaldo'dan annesine servet değerinde yılbaşı hediyesi! Annesi gözyaşlarına boğuldu "Böyle hediye alsam ben de ağlarım"

Ronaldo'dan annesine servet değerinde yılbaşı hediyesi! Annesi gözyaşlarına boğuldu "Böyle hediye alsam ben de ağlarım"

Cristiano Ronaldo annesine servet değerinde bir yılbaşı hediyesi aldı! Futboldaki başarılarının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Ronaldo bu kez annesine aldığı hediyeyle gündeme geldi. Annesi gözyaşlarını tutamadı "Böyle hediye alsam ben de ağlarım"

Dünya futbolunun yıldız ismi Cristiano Ronaldo, Al Nassr formasıyla attığı gollerle sadece saha içinde değil, aynı zamanda özel hayatında da adından söz ettiriyor. Yeni yıla özel sürpriziyle gündeme gelen Ronaldo, annesi Maria Dolores Aveiro'ya muazzam bir hediye verdi. Hediyesi karşısında annesi gözyaşlarına hakim olamadı.

CRİSTİANO RONALDO’NUN ANNESİNE YILBAŞI HEDİYESİ

Al Nassr'ın golcüsü, annesine yılbaşı hediyesi olarak lüks bir Porsche Cayenne aracını alarak duygusal anlar yaşattı.

Hediyeyi Cristiano Ronaldo'nun oğlu Junior Ronaldo verdi. Sosyal medayada kullanıcılar, "Böyle hediye alsam ben de ağlarım." gibi yorumlarda bulundu.

Screenshot_2

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN