RTÜK ve Aile Bakanlığı dizi yapımcılarıyla bir araya geliyor

RTÜK ve Aile Bakanlığı dizi yapımcılarıyla bir araya geliyor

Türkiye’de dizi sektörü giderek büyürken, bu yapımlarda verilen mesajlar da devamlı tartışma konusu oluyor. Dizileri denetlemekle görevli Radyo Televizyon Üst Kurulu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’yla beraber düzenleyeceği organizasyonda, dizi yapımcıları ve üst düzey televizyoncularla bir araya gelecek.

Amerika’dan sonra dünyaya en çok dizi satan ülke olan Türkiye’de her yıl ortalama 200 dizi çekiliyor. Dizi sektörü her geçen gün büyümeye devam ederken, dizileri denetleyen Radyo Televizyon Üst Kurulu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’yla beraber 29 Mart’ta İstanbul’da bir organizasyon düzenliyor.

BAKAN VE RTÜK BAŞKANI EN SAHİBİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; bu yıl 4. kez düzenlenecek “Medya Buluşması” istişare toplantısına dizi yapımcıları ve üst düzey televizyoncular katılacak.

Hilton İstanbul Bomonti Oteli’nde yapılacak toplantı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN