Rüyada balık görmenin tabiri nedir? Maddi kazanç anlamına gelir

Rüyada balık görmenin tabiri nedir? Maddi kazanç anlamına gelir

Rüyada balık görmek, genel olarak iyi olaylara yoruluyor. Ancak balığın büyük ve küçük olmasıyla rüyanın yorumu değişebiliyor. Rüya tabirlerine göre rüyada görülen balık büyük ise servet veya mirasa küçük ise ufak ufak elde edilen mala işaret ediyor. İşte, rüyada balık görmenin yorumu...

Rüyada balık görmek rüya tabirlerine göre genel olarak iyiye yorulsa da balığın görülüş şekline göre farklı rüya tabirleri yapılabiliyor. Rüyada balık gören kişi, huzur dolu bir hayat yaşaması bekleniyor.

RÜYADA BALIK GÖRMEK

Rüyada balık görmek; mala, ganimete, rızka yorulur. Rüyayı gören kişi ailesiyle birlikte huzurla yaşayacağı günler görür. Rüyada görülen balık büyük ise, beklenmedik bir yerden mirasa işaret eder. Büyük balık, maddi getirisi çok olan bir işe de yorulur. Rüyada görülen balık küçük ise, küçük yatırımlara ya da küçük mutluluklara yorulur. Ancak bu olayların giderek büyüyeceği mesajını verir. Rüyada görülen balık canlıysa kişinin şansının açıldığına yorulur.

RÜYADA BALIK YEMEK

Rüyada balık yemek, rüyayı gören kişinin cinsiyetine göre farklı şekillerde yorumlanmıştır. Rüyayı gören kişi kadınsa ve hamileyse kolay bir doğum yaşayacağını ifade eder. Rüyayı gören kişi erkekse şansı açılır. Yenilen balık canlıysa bir mülk edinileceğine işarettir. Rüyada balık pişirmek ise rüyayı gören kişinin yakın zamanda kendisine yüklü miktarda para kazandıracağı, maddi anlamda rahat edeceği bir işe gireceği anlamına gelir. Rüyada kılçıklı bir balık yiyen kişi, ödemesi gereken borçlarını ödemesi gerektiği ya da sahip olduğu malları için sadaka vermesi gerekmektedir.

RÜYADA BALIK TUTMAK

Rüyasında balık tuttuğunu gören kişinin eline toplu para geçer. Rüyayı gören kişi emeklerinin karşılığını maddi olarak alır. Çok sayıda balık tutmak ise servete yorulur. Bazı yorumculara göre de rüyada balık tutmak bir arayış içerisinde olmak anlamına gelir.

RÜYADA BALIK TEMİZLEMEK

Rüyasında balık temizlediğini gören kişi iş hayatında başarılı olacağı bir döneme girecektir. Rüyasında balığı temizlemeden yediğini gören kişi için iyi yorumlar yapılmaz. Rüyayı gören kişi, arkadaşları hakkında dedikodu yapar, hile ve haksız kazanç ile para kazanır ya da kötü bir hastalık geçirir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN