Rüyada dolunay görmek ne anlama geliyor? Hayatta yeni bir beyaz sayfa açacağına delalet

Rüyada dolunay görmek ne anlama geliyor? Hayatta yeni bir beyaz sayfa açacağına delalet

Rüyada dolunay görmek, çok olumlu anlamlar taşır ve rüya sahibinin dertlerinden kurtularak feraha ereceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin hayatının günden güne güzelleşeceğine işaret etmesinin yanı sıra farklı rüya tabirleri de yapılıyor. İşte, rüyada dolunay görmenin anlamı...

Rüyada dolunay görmek, rüya sahibinin hayatında yeni bir sayfa açacağı, şansının ve kısmetinin açılacağı şeklinde yorumlanır. Dolunaya dokunduğunu görmek, dolunayın parladığını görmek ve parçalanmış dolunay görmek gibi farklı rüya tabirleri yapılıyor.

RÜYADA DOLUNAY GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada dolunay görmek, rüya sahibinin sevdikleriyle birlikte mutlu bir yaşam süreceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, kazancı bol işlere gireceğine, gelirinin artacağına ve artık geçim sıkıntısı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada dolunay görmek, aynı zamanda, rüyayı gören kişinin hayatında yeni başlangıçlar yapacağı, işlerinin yolunda gideceği, çektiği dertlerin sona ereceği ve refah içinde yaşayacağı şeklinde yorumlanır.

RÜYADA DOLUNAYA DOKUNDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada dolunaya dokunduğunu görmek, rüya sahibinin çok hayırlı biri ile tanışıp onunla bir ilişkiye başlayacağına ve mutlulukla devam eden bu ilişkinin evliliğe dönüşeceğine delalet eder. Rüyada dolunaya dokunduğunu gören kişi, ekonomik açıdan rahatlar ve huzurlu günler geçirir.

RÜYADA DOLUNAYIN PARLADIĞINI GÖRMEK

Rüyada dolunayın parladığını görmek, hayırlı kısmetleri temsil eder ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağı anlamını taşır.

RÜYADA PARÇALANMIŞ DOLUNAY GÖRMEK

Rüyada parçalanmış dolunay görmek, olumsuz anlamlara sahiptir ve yaşanacak olan üzüntüleri işaret eder. Rüyada parçalanmış dolunay gören kişi, iş ve özel yaşamında üzücü ayrılıklar yaşar, huzursuzluklarla karşılaşır, hem rüya sahibi hem de çevresindekiler mutsuz olur.

RÜYADA KIRMIZI DOLUNAY GÖRMEK

Rüyada kırmızı dolunay görmek, rüyayı gören kişinin çevresindeki bir kişiye büyük kötülükte bulunacağına, o kişinin rüya sahibi yüzünden çok üzüleceğine ve aile içinde tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

RÜYADA İKİ TANE DOLUNAY GÖRMEK

Rüyada iki tane dolunay görmek, rüyayı gören kişinin pek çok konuda ikilem yaşayacağı, psikolojisinin devamlı değişkenlik göstereceği, bir mutlu bir mutsuz günler geçireceği, sağlık sorunları yaşayacağı ve hayal kırıklığı yaşayacağı şeklinde yorumlanır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN