Rüyada devlet adamı görmek ne demek? Müjdeli haber anlamına gelir

Rüyada devlet adamı görmek ne demek? Müjdeli haber anlamına gelir

Rüyada devlet adamı görmek, bir üst kademeye yükselmeye, kişinin başarısının artmasına işarettir. Rüya tabirlerinde devlet adamı rüyası şeref, yükselme, başarı anlamına gelir. Rüyasında kendisini devlet başkanı olarak gören kişinin saygınlığı artar. İşte, rüyada devlet adamı görmenin yorumu...

Rüyada devlet adamı görmek müjdeli bir habere işarettir. Devlet başkanlığı erişilebilecek en üst kademe olduğu için kişinin başarısının artacağına yorulur. Ancak rüyada devlet adamının görülüş şekliyle ilgili farklı rüya tabirleri de bulunmaktadır.

RÜYADA EVLET ADAMI GÖRMEK

Rüyada devlet adamı görmek, statü yükselmesinin ve başarının artmasının habercisidir. Rüyayı gören kişi, kendisini devlet başkanı olarak görmüşse kişinin saygınlığı artacaktır.

Rüyasında devlet adamını kendi evine geldiğini gören kişi, bol kazanç sağlayacak bir işe girecektir ya da hastaysa şifa bulacaktır. Bazı yorumculara göre evde devlet adamı ağırlamak, kardeşler arasındaki bağın artmasına işarettir.

Evde devlet başkanını ağırlamak verilen bir kararın doğru olduğunun görülmesine ve hayal edilen bazı şeylere kavuşmaya yorulur. Rüyada kişi devlet başkanı ile görüştüğünü görüyorsa devlet kapısındaki bir işi için yetkili birisiyle görüşecektir.

RÜYADA DEVLET BAŞKANI EŞİNİ GÖRMEK

Rüyada devlet başkanının eşini gören kişi, kendisine bol kazanç sağlayacak bir işe girer. Hapisteyse özgürlüğüne kavuşur, hastalıkları geçer ya da bir ev sahibi olur. Bazı yorumculara göre rüyada devlet başkanı dargın ise, kişinin dini bozulmuştur.

RÜYADA DEVLET BAŞKANININ ÖLMESİ

Rüyada devlet başkanının ölmesi, iş hayatında sıkıntılar yaşayacağına işarettir. Kişi iş hayatında bir ortaklık kurmuşsa bu ortaklık bozulacak ve rüyayı gören kişi hem maddi hem manevi anlamda zarara uğrayacaktır. Rüyayı gören kişi ailesiyle de tartışabilir. Rüyada devlet başkanı hasta ise, kişi iç sıkıntılarından kurtulur ve parlak bir geleceği olur. Kişinin evrak ve belge işleri eksiksiz tamamlanır.

RÜYADA DEVLET ADAMI İLE EVLENMEK

Rüyada devlet adamı ile evlenmek çok çabalamadan elde edilen kazanca işarettir. Rüyayı gören kişi hazır mala konacaktır. Öte yandan devlet adamı ile evlenmek, dertlerden kurtulmaya, huzura ermeye, hayattaki yükselişe yorulur. Bazı yorumculara göre rüyasında devlet adamı ile evlendiğini gören kişi, gerçek hayatta tanıdığı birisiyle evlenecektir.

RÜYADA DEVLET BAŞKANI HEYKELİ GÖRMEK

Rüyasında devlet başkanı heykeli gören kişi, çevresi tarafından sevilen bir kişidir. Bazı yorumculara göre, rüyada devlet başkanı heykeli gören kişi, yaptığı iyilikler karşısında insanların kalplerini kazanmıştır. Devlet başkanı heykeli görmek, cömertkar ve eli açık birinden yardım almaya da işarettir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN