Rüyada köpek görmek ne anlama geliyor? Yakın çevrenizdeki düşman demek

Rüyada köpek görmek ne anlama geliyor? Yakın çevrenizdeki düşman demek

Rüyada köpek görmek sadakate ve düşmanlığa işaret etse de köpeğin görülüş şekline göre farklı anlamlara gelir. Yavru köpek sevimli bir çocuğa, ev köpeği ise düşmana işaret eder. İşte, rüyada köpek görmenin yorumu...

Rüyada köpek görmek rüya tabirleri arasında en çok aranan konulardan biri. Genel anlamıyla rüyada köpek görmek sadakate ve düşmanlığa yorulsa da köpeğin cinsine ve görünüş şekline göre farklı anlamlara işaret eder.

RÜYADA KÖPEK GÖRMEK NE DEMEK?

Kişinin rüyasında köpek görmesi, arzu ve zevklerine düşkün bir kişiye ya da düşmana yorulabilir. Dişi köpek, kişinin başına iş açacak kötü karakterli bir kadına işaret eder. Dişi köpek tarafından kovalanmak kötü bir kadın yüzünden itibarınızı kaybedeceğiniz anlamına gelir.

Rüyada süs köpeği, eşinizle aranızdaki sorunlara işaret eder. Süs köpeğini kucağına alan kişi eşine ihanet eder. Öte yandan süs köpeği satın almak akrabalar arasında mal yüzünden yaşanacak tartışmalar anlamına gelir.

Rüyada çoban köpeği sahibi olmak, düşmanlarınızın sizden korktuğu anlamına gelir. Ayrıca maddi yönden güç anlamına da gelmektedir. Rüyada ev köpeği gezdirmek, rüya sahibinin kişiliği hakkında bilgi verir ve kişinin merhametli olduğunu gösterir.

KÖPEĞİN ISIRMASI YA DA SALDIRMASI

Rüyada köpeklerin size saldırdığını ancak ısırmadığını gördüyseniz düşmanlarınızın olduğunu ve size kin güttükleri anlamına gelir. Size saldıran köpeklerden kurtuluyorsanız yaptığınız bir davranışınız aileniz tarafından yanlış anlaşılmasına yorulur. Rüyada köpeğin salyalarının üzerinize buluşması düşmanlarınızın sözleri karşısında üzülmeniz anlamına gelir. Eğer köpek üzerinizdekileri yırtarsa halletmeniz gereken işlerde bazı sorunların çıkmasına işarettir.

Rüyada köpek tarafından ısırılmak iş hayatında bazı sorunlar yaşayacağınız anlamına gelir. Yaşadığınız korku ve hissettiğiniz acı ne kadar büyükse karşılaşacağınız sorun da o kadar büyük olacaktır. Bir başka tabire göre rüyada köpek tarafından ısırılmak düşmanlarınızın harekete geçeceği anlamına da gelir.

Bir köpeğin size karşı dostane davranması ise düşmanlarınızın sizinle anlaşacağına işarettir.

KÖPEĞE DÖNÜŞTÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada aniden köpeğe dönüşmek etrafınıza karşı kibirli olduğunuz anlamına gelir. Eğer bir köpek insana dönüşüyorsa yaptığınız bir davranıştan pişman olacağınıza işarettir. Kişi köpeklerle birlikte havladığını görüyorsa dileklerinin gerçekleşeceği anlamına gelir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN