Rüyada eldiven görmek ne demek? Hayırlı ve yeni bir iş olarak yorumlanır

Rüyada eldiven görmek ne demek? Hayırlı ve yeni bir iş olarak yorumlanır

Rüyada eldiven görmek, kişinin saygınlık kazanacağı, yeni ve yüksek maaşlı bir işe gireceği, kazancının bollaşacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada siyah ve beyaz eldiven görmek, eldiven kaybettiğini görmek, eldiven aldığını görmek gibi farklı yorumları bulunuyor. İşte, rüyada eldiven görmenin tabiri...

Rüyada eldiven görmek, genellikle hayırlı bir rüya olarak yorumlanır ve rüya sahibinin toplum içinde sözü geçen insanlar içinde önemli bir yere sahip olacağı anlamına gelir.

RÜYADA ELDİVEN GÖRMENİN ANLAMI

Rüyada eldiven görmek, rüya sahibinin taşıdığı olumlu özelliklere işaret eder. Buna göre; rüyayı gören kişinin bir işe tüm gücüyle sarılıp, dişi tırnağı ile çalışarak ve sebat ederek o işi tamamlayan bir kişi olduğu şeklinde yorumlanır.

Kimi rüya tabirlerinde ise, rüyada görülen eldiven bazen barınak bazen de yeni bir iş anlamını taşır.

RÜYADA ELDİVEN ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada eldiven aldığını görmek, rüya sahibinin iyi bir durumla karşılaşacağı ve mutlu olacağı anlamını taşır.

RÜYADA ELDİVEN BULDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada yolda giderken bir eldiven teki bulduğunu görmek, rüya sahibinin bir kişinin aleyhinde şahitlik yapacağına işaret eder.

RÜYADA ELDİVEN KAYBETTİĞİNİ GÖRMEK

Eğer kişi rüyasında yolda eldiveninin tekini kaybetmişse, birinin onun aleyhinde şahitlik edeceği şeklinde yorumlanır. Bir başka yorumda ise rüyada eldivenin tekini kaybetmek, aile fertlerinden birinin gurbete gideceği anlamını taşı.

Rüyasında eldiveninin ikisini birden kaybeden kişi çocuklarından ve eşinden ayrı kalır.

Farklı bir yorumda ise, kişi rüyada eldivenini kaybederse, bataktaki malı kurtulur ve bir davası varsa kazanır denilmektedir.

RÜYADA SİYAH ELDİVEN GÖRMEK

Rüyada siyah eldiven görmek, rüya sahibinin eski dostlarıyla yeniden görüşeceğine işaret ederken, eğer kişi yeni bir siyah eldiven görür ve bunları giyerse, yeni dostlar edineceğine işaret eder.

Kişi eğer rüyasında siyah eldivenleri çıkarıp cebine koyuyorsa, bu, rüyayı gören kişinin kısa bir süreliğine de olsa, tüm sıkıntılarını arkada bırakarak dostları ve ailesiyle birlikte bir yolculuğa çıkacağı şeklinde yorumlanır.

RÜYADA BEYAZ ELDİVEN GÖRMEK

Rüyada görülen eldivenin rengi da anlam konusunda önem taşır. Zira rüyada beyaz eldiven görmek, hayattaki yeni başlangıçlara işaret eder. Rüya sahibinin yeni kişilerle tanışacağı ve yeni arkadaşlıklar edineceği anlamını taşır.

Kişi eğer rüyasında beyaz eldivenli birinin elinin sıktığını görürse, bu; rüyayı gören kişinin bir başka kişinin derdini dinleyip ona yardım edeceği şeklinde ifade edilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN