Rüyada savaş görmek iyi midir, kötü müdür? Rüya sahibi için olumsuz, ülke için olumlu

Rüyada savaş görmek iyi midir, kötü müdür? Rüya sahibi için olumsuz, ülke için olumlu

Rüyada bir ülkede insanların birbirleriyle savaştığını görmek, tam tersi o ülkenin bolluk bereket içerisinde mutlu huzurlu yaşayacağına insanların birbirine karşı barış ve huzur içinde olacağına işaret eder. İşte, rüyada savaş çıktığını görmenin anlamı...

Rüyada savaş görmek, birden fazla şekillerde yorumlanır. Rüyada iki ülkenin birbirine savaş açtığını görmek, toplum içerisinde kolaylıkla yayılacak hastalıkların meydana geleceğine ve bu enfeksiyon el hastalıklar yüzünden insanları çile çekip sıkıntılı günlere gireceğine, insanların isyan ederek devlete karşı isyan ederek savaş çıkarması o ülkede etiketlerin düşerek, alım gücünün artması sonucunda bolluk ve bereket yaşanacağına işaret eder.

RÜYADA SAVAŞ ÇIKTIĞINI GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada savaş çıktığını görmek; rüyayı gören kimseler için maddi sıkıntılara, hastalıklara, hane içi olumsuzluklara, çevrenizde size karşı kötülük besleyen art niyetli kimselere, sevdiğiniz bir yakınınızı kaybetmeye, hayatı boş ve amaçsızca yaşamaya yorumlanır.

Rüyada savaş çıktığını görmek, aynı zamanda uzun yolculuğa çıkmaya, rızk peşinde koşmaya, ailenizden ve sevdiklerinizden ayrı kalmaya, ülkenin ekonomik sorunlarının boy göstererek zor duruma düşeceğiniz olayların ortasında kalacağınıza işaret edilir.

RÜYADA SAVAŞTA ÖLDÜĞÜNÜ GÖRMEK?

Rüyada savaşta öldüğünü görmek; hem bu dünyada hem de ahirette en üstün makama çıkılacağına işlerinde göstermiş olduğu başarılar ve kazanmış olduğu ödüller sayesinde çevresi ve iş ortamında örnek gösterilebilecek saygın kişi olduğuna, aynı zaman da sevecen temiz kalpli fakir ve yardıma muhtaç insanlara iyilik yapmaktan çekinmeyen babacan kişilere işaret eder.

RÜYADA SAVAŞTAN KAÇTIĞINI GÖRMEK?

Rüyada savaştan kaçtığını görmek; rüya sahibinin belalı, pis işlere girip yakın olduğu arkadaşlarından büyük zararlar göreceğine işaret eder. Rüya sahibinin temkinli davranmaması durumunda kendini kötü insanların arasında bulacağına ve kötü şeyler yaşayacağına rivayet edilir. Rüyada savaştan kaçtığını görmek, iş hayatında büyük felaketlerin yaşanacağına, yapmış olduğunu işleriniz de temkinli davranmanız gerektiğine yorumlanır.

RÜYADA SAVAŞ MEYDANI GÖRMEK

Rüyada savaş meydanı görmek; hayra yorumlanmayan kötülük getiren insanların arasında huzursuzluğun yaşandığı, barışın olmadığı, kötü ve üzücü şeylerin bir arada olduğu rüya tabiridir. Ünlü rüya alimimiz Caferi Sadık’a göre rüyada savaş meydanı görmek, yakın zaman da meydana gelecek olan maddi sıkıntıların , hastalıkların habercisi olarak işaret eder.

RÜYADA ASKER GÖRMEK

Rüyada asker görmek; birincil anlamı oldukça doğrudan imgelerle bağlantılıdır ve düşü gören kişinin, savaş ve askerlikle ilgili duygularını sergiler. Rüyada asker gören kimse yada askere gittiğini gören kişi rüyasında yaşadığı her an gelişmekte olan durumun işaretidir tabi bu bütün rüyalar için de geçerlidir görülen rüyada yer ve zaman kişinin sıkıntısını yada refahını anlatmaktadır. Rüyada asker görmek, bir grup asker tarafından tutsak alındığını görmek, kurulu düzen ve otoriteyle ilgili kaygı ve tedirginliklerimiz i ifade eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN