Saatlerin arasındaki gizli yüzüğü 13 saniyede bulanlar rekor kırıyor! Sadece IQ seviyesi yüksek kişiler görebiliyor!

Saatlerin arasındaki gizli yüzüğü 13 saniyede bulanlar rekor kırıyor! Sadece IQ seviyesi yüksek kişiler görebiliyor!

Bu resimde bir yüzük var ama sadece kartal gözlüler 13 saniyede görebiliyor. Zeka oyunu, saatler arasında gizlenmiş yüzüğü 13 saniyede bulmanız için size meydan okuyor. Yapabilir misin?

Bazı insanlar, kalıplardaki veya gizlenmiş öğelerdeki kopuklukları tespit etme konusunda esrarengiz bir hisle zeka oyunları çözme becerisine sahiptir. Bu zorlu zeka oyunu, insanları düzinelerce saatin arasına gizlenmiş bir yüzüğü bulmaya zorluyor, ama bu kolay değil. Yalnızca üst düzey zekaya sahip kullanıcılar 13 saniye içinde gizli yüzüğü bulabiliyor. Yapabilir misin?

1-001.jpg

SAATLERİN ARASINDAKİ GİZLİ YÜZÜĞÜ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde, gizli yüzüğü 13 saniye içinde bulmanızın istendiği tam görüntü var, ancak yüzük çok iyi gizlendiği için zaman ayırmaya değer. Yüzüğü bulmakta zorlanıyorsanız, işte size bir ipucu: yüzük bir saatin arkasına gizlenmiştir, bu nedenle anormal hatlara sahip saatler aramak isteyebilirsiniz. Şimdi gizli yüzüğü 13 saniyede bulabilir misin?

GİZLİ YÜZÜĞÜ BULABİLİR MİSİN?

Gizli yüzüğü buldun mu? Şansınız yoksa ve başka bir ipucu istiyorsanız, görüntünün sol alt tarafına odaklanmaya değer. Bu zor bir zeka oyunu, bu yüzden gizli yüzüğü göremediyseniz endişelenmeyin. Tam olarak nerede olduğunu görmek için yazının sonundaki cevabı kontrol edebilirsiniz.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Hala resimdeki gizli yüzüğü bulmakta zorlanıyorsanız, gizli yüzüğün nerede saklandığı hakkında bilgi edinmek için lütfen aşağıdaki resme bakın.

2-002.jpg

Eğlendiniz mi? Bizi takip ederek bu ilginç zeka oyunlarından daha fazlasını çözmek bilişsel, problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğini geliştirecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN