Sabah ava çıkan balıkçı oltaya takılanı görünce evinin yolunu zor buldu: Yıllardır avlanan balıkçı ilk kez böylesini görüyor!

Sabah saatlerinde balık avlamaya çıkan bir balıkçı oltasına takılan balığı görünce şaşkına döndü. Yıllardır avlanmasına rağmen ilk defa böyle bir manzarayla karşı karşıya kaldığını açıkladı. Balıkçının heyecanı ise yüzlerde gülümsemeye neden oldu.

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde yaşayan Barış Kurt, balık tutmak için geçtiğimiz günlerde Hatay’ın Arsuz ilçesine geldi. Sabahın erken saatlerinde balık tutmak için arkadaşıyla Arsuz sahiline giden amatör balıkçı genç, oltasını denize attı ve kısmetine ne çıkacağını beklemeye başladı. Büyük bir şaşkınlık ile oltasını çekerken gördükleri karşısında hayretler içerisinde kaldı. Tam 18 kg ağırlığında olan ve halk arasında “kuzu balığı” olarak isimlendirilen sarı kuyruk cinsi bir balık yakaladı. Amatör balıkçının o andaki heyecanı ise görenleri gülümsetti.

20240226aw149440-3.jpg

HEYECANINI DİLE GETİRDİ

Hafta sonunda arkadaşlarıyla balık tutmak için sıklıkla Arsuz sahiline geldiğini ifade eden Kurt, “Yıllardır avlanıyoruz ama geçen haftaya kadar bu kadar büyük bir balık yakalamamıştık. Bizim için de bir sürpriz oldu. Normalde açıkta tekneyle derinlerde avlanabilen bir balık, kıyıda çok nadir görülür. Geçen haftanın hevesiyle bu hafta yine geldik. Dün yine onun kadar büyük bir balık yakaladık. Tutmak nasip oldu. O yakaladığımız an çok heyecan vericiydi. Hatta o çektiğimiz videoyu arada açıp izleriz. O an anlatılmaz yaşanır” dedi.

20240226aw149440-0.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir