Sabancı ailesine ünlülerden bir gelin daha gidiyor! Herkesi şok eden iddia: Şeyma Subaşı'yla mı beraber?

Sabancı ailesine ünlülerden bir gelin daha gidiyor! Herkesi şok eden iddia: Şeyma Subaşı'yla mı beraber?

Sabancı ailesi genişlemeye devam ediyor. Çapkınlıklarıyla dillere destan Hakan Sabancı'nın Hande Erçel ile olan ilişkisi dolu dizgin devam ediyor. Sabancı ailesine yeni gelin geliyor. Ailenin en küçüğü Kerim Sabancı'nın Şeyma Subaşı ile yeni bir aşka yelken açtı konuşuluyor. İşte tüm detaylar…

Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı çiftinin 3 oğlu ve en küçükleri Kerim Sabancı'nın Şeyma Subaşı ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşulmaya başladı. Cemiyet hayatının en çok konuşulan isimlerinden biri olan ha Sabancı Ailesi magazin gündeminden de bir an olsun düşmüyor. Hande Erçel ve Hakan Sabancı aşkı derken bu kez de Hakan Sabancı'nın en küçük kardeşi Kerim Sabancı bomba bir aşk ile gündeme geldi. İşte tüm detaylar…

SABANCI AİLESİNE YENİ GELİN GELİYOR

Hande Erçel ve Hakan Sabancı aşkı 2 yıldır dolu düzgün devam ederken Arzu Sabancı'nın sık sık bu aşkın evliliğe dönüşme ihtimalinden rahatsız olduğu da gündeme getiriliyor. Bu kadar olayın üzerine Arzu Sabancı'nın en küçük oğlu Kerim Sabancı'nın Şeyma Subaşı ile yeni bir aşka yelken açtığı ihtimalleri de magazin gündemini meşgul ediyor.

seyma-subasi.jpg

Acun Ilıcalı ile olan evliliğinden Melisa adında bir kızı bulunan ve geçtiğimiz yıl Milyarder iş insanı Meedo'dan olayda bir şekilde boşanan Şeyma Subaşı'nı yeni aşkının Kerim Sabancı olduğu söyleniyor. Instagram'da dolanan iddialar doğrultusunda ikilinin yakın zamanda bir markanın davetinde tanıştığı ve birbirlerini takip etmeye başladığı görüldü.

YENİ BİR AŞK MI DOĞUYOR?

Ya sana gelişmeler ile birlikte takipleşmenin yeni bir aşka yeşil ışık yaktığı da söyleniyor. Olayların Arzu Sabancı'nın kulağına gitmesi ile birlikte ne tepki vereceği de en çok tartışılan konular arasında yer alıyor. Hande Erçel ve Hakan Sabancı aşkının evliliğe doğru ilerledi görülüyor.

hande-ercel-hakan-sabanci.jpg

Arzu Sabancı'nın prensiplerine ve isteklerine birebir uyduğu düşünülen Hande Erçel'in müstakbel eltisi Nazlı Sabancı gibi okulunu bitirmek için çabaladığı, sanatı aktivitelerde boy gösterdiği ve sosyete davetlerine katıldığı konuşuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN