Sabancıların gelini Nazlı'nın son hali şok etti! Görenler ağzı açık bakıyor, bakın para nasıl değiştirmiş

Sabancıların gelini Nazlı'nın son hali şok etti! Görenler ağzı açık bakıyor, bakın para nasıl değiştirmiş

Sabancıların gelini Nazlı'nın son hali görenleri şok etti! Radikal değişimiyle dikkat çeken Sabancı'yı görenler ağzı açık bakıyor! Bakın para nasıl değiştirmiş... İşte Nazlı Sabancı'nın son hali...

Hacı Sabancı ile evliliğiyle adını duyuran Zeynep Nazlı Sabancı, şimdi de tarzındaki çarpıcı değişimle konuşuluyor. Zeynep Nazlı Sabancı, şu an sadece sosyetenin değil magazinin de nabzını tutuyor. Şeyma Subaşı ve Aslışah Alkoçlar gibi sosyetik isimlerle yakın arkadaşlıklarıyla bilinen Sabancı, bu kez tarzındaki radikal değişiklikle dikkat çekti.

136 BİN TL'LİK ELBİSESİ ÇOK KONUŞLMUŞTU

nazli-sabancinin-130-bin-tllik-elbisesi.webp

Vaniköy'de bir yalıda yaşayan Nazlı Sabancı, hem tarzı hem de giyim zevkiyle sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kızı Arzu Alara'nın mevlidinde giydiği 136 bin TL değerindeki Valentino elbiseyle adından söz ettiren Sabancı, lüks yaşam tarzını bir kez daha gözler önüne sermişti.

NAZLI SABANCI'NIN DEĞİŞİMİ

nazli-sabancinin-son-hali.webp

Evlenmeden önce "pahalı kıyafetleri alamadığını" söyleyen Nazlı Sabancı'nın yaşam tarzındaki bu değişim, dikkat çekti. Hamileyken saç diplerini blurladığı iddialarıyla da gündeme gelen Sabancı, şimdi de sarı saçlarından vazgeçerek tamamen kahve tonlarına büründü. Nazlı Sabancı'nın değişimi sosyal medyada 'Sabancı etkisi mi' gibi yorumlar almasına sebep oldu.

nazli-sabancinin-son-hali-2.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN