Saç dökülmesine kökten çözüm! Saç çıkmayan tek bir nokta kalmayacak! Kelliğe tek malzemeli çözüm

Saç dökülmesine kökten çözüm! Saç çıkmayan tek bir nokta kalmayacak! Kelliğe tek malzemeli çözüm

Birçok kişi saç dökülmesi ve kelleşme sorunu ile karşı karşıya kalıyor. Hem kadınlarda hem de erkeklerde görülen saç dökülmesi problemi ilerleyen süreçte kelleye kadar gidiyor. Saç dökülmesini durdurmak için farklı yöntemler arayanlara tek bir çözüm sunuyoruz. İşte saç dökülmesini durduran o çözüm…

Günlük hayatta maruz kaldığımız pek çok farklı etken saç dökülmesine neden oluyor. Mevsim geçişleri, stres, hormonal değişiklikler derken ciddi oranda saç kayıpları yaşanabiliyor. Genetik saç dökülmesini engellemek pek mümkün olmasa bile günlük etkenlere bağlı olarak dökülen saçlarınızı geri kazanabilirsiniz. Cilt bakımı kadar saç bakımı da oldukça önemlidir. Kısa sürede daha sağlıklı ve gür saçlara sahip olmak için biberiyenin mucizevi etkisinden yararlanabilirsiniz. İşte saç dökülmesini durduran o çözüm…


BİBERİYENİN MUCİZEVİ ETKİSİNDEN YARARLANIN

Saç dökülmesi problemi yaşayan kişiler biberiyenin mucizevi etkisinden yararlanabilirsiniz. Bu yöntem sayesinde saç çıkmayan tek bir nokta kalmayacak. Gelin hep birlikte biberiye kürünü hazırlayalım. Biberiye kürü için izlemeniz gereken adımlar şu şekildedir:

  • 1 litrelik suyu derin bir tencere içerisine koyunuz.
  • Daha sonra bir demet taze biberiye otunu ya da 4 kaşık kuru biberiyeyi suyun içerisine ekleyiniz.
  • Suyu ocağa alıp kaynattıktan sonra 5 dakika kadar biberiyeleri suyun içerisinde bekletiniz.
  • Bekletme işleminin ardından suyun içerisinden biberiyeleri alınız.
  • Hazırladığınız karışımı süzerek bir sprey şişesi içerisine koyunuz.
  • Biberiye kürünü saçlarınızı kolay bir şekilde uygulayabilirsiniz.

biberiye-suyu.jpg

BİBERİYE KÜRÜ SAÇA NASIL UYGULANIR?

Hazırlamış olduğunuz biberiye kürünü gün içerisinde temiz saçınıza sık sık sprey yöntemi ile uygulayabilirsiniz. Bu suyu saç diplerinize sıktıktan sonra parmaklarınızla hafif hafif masaj yaparak saç derisine işlemesini sağlınız.

saca-su-sikmak.jpg
Duş aldıktan sonra durulama suyu olarak biberiye suyunu saçınıza uygulayabilirsiniz. Biraz beklettikten sonra saçınızı normal su ile yıkayabilirsiniz. Hazırlanan biberiye suyunu dolapta 5 gün kadar bekletebilirsiniz.


BİBERİYE SUYUNUN FAYDALARI NELERDİR?

  • Biberiye suyu saç derisindeki kan dolaşımını hızlandırarak saçların daha hızlı uzamasını sağlar.
  • Saç diplerini uygulanan biberiye suyu masaj ile birlikte kepek probleminde ortadan kaldırır.
  • Saçlar için en önemli olan şeylerden biri nem olarak karşımıza çıkarken Biberiye suyu ile saçınıza nem vererek daha canlı ve parlak bir görünüme kavuşabilirsiniz.

biberiye-sac.jpg

  • Biberiye suyunun doğru ve düzenli kullanımı ile birlikte. beslenme ile destekleyerek daha gür saçlara sahip olabilirsiniz.
  • Biberiye suyu içerisinde bulunan vitaminler saç köklerini güçlendirerek dökülmeyi azaltır.
  • Biberiye suyunun nem tutma özelliği sayesinde daha sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN