Sadece en keskin gözlü insanlar resimdeki farklı adamı bulabiliyor! 5 saniyede bulabilir misin?

Sadece en keskin gözlü insanlar resimdeki farklı adamı bulabiliyor! 5 saniyede bulabilir misin?

Ara ve bul yarışması, gözlem becerilerinizi test etmek için mükemmel bir araçtır. Gözlem güçlerinizin ne kadar keskin olduğunu test etmek ister misiniz? O zaman 5 saniye içinde resimdeki farklı adamı bulun.

Bu bulmacaları çözmek, odaklanma ve konsantrasyon gerektirir ve gizli öğe bulunduğunda bir başarı duygusu sağlar. Hem çocuklar hem de yetişkinler arasında çok popülerdirler ve genellikle ayrıntılara dikkat ve görsel algı gibi bilişsel becerileri geliştirmenin eğlenceli bir yolu olarak kullanılırlar. İyi bir gözlem yeteneğiniz var mı? O zaman 5 saniye içinde görüntüdeki farklı olan tek adamı bulun.

1.jpg

RESİMDEKİ FARKLI ADAMI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görsel, bir grup kraliyet muhafızını gösteriyor. Diğerlerinden farklı tek bir kraliyet muhafızı var ve garip kraliyet muhafızının nerede olduğunu bulmak için 5 saniyen var.

Keskin gözlem becerilerine sahip bireyler, garip kraliyet muhafızlarını zaman sınırı içinde tespit edebileceklerdir. Resme dikkatlice bakın, tüm alanları tarayın ve garip kraliyet muhafızını hızlıca tespit edip edemeyeceğinize bakın.

GİZLİ ADAMI BULABİLİR MİSİN?

Resimde 5 saniye içinde tespit etmeniz gereken farklı adam var. Farklı olan gizli adamı gördün mü? Bir ipucuna mı ihtiyacınız var? İşte burada. Farklı olan adam görüntünün sol tarafında değil. Farklı olan adamı şimdi gördün mü? Acele edin, saat hızla ilerliyor.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Kaçınız görüntüdeki farklı olan adamı başarıyla gördü? Çoğunuzun şu ana kadar farklı adamı görmüş olabileceğine inanıyoruz. Hâlâ arama yapanlar aşağıda sağlanan çözümü kontrol edebilir.

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN