Sadece şahin gözlü olanlar resimdeki cep telefonunu bulabiliyor! 10 saniyede bulanların zekası yüksek çıkıyor!

Sadece şahin gözlü olanlar resimdeki cep telefonunu bulabiliyor! 10 saniyede bulanların zekası yüksek çıkıyor!

Bu optik illüzyon resminde, bir cep telefonu ofis aksesuarlarının arasına ustalıkla gizlenmiştir. Sadece en dikkatli kişiler cep telefonunu sadece 11 saniyede görebilir. Şimdi gözlem becerilerinizi test edin.

Optik illüzyonlar, algınızı zorlayan ve gözlem becerilerinizi test eden akıl almaz görüntülerdir. Bilişsel yetenekleri geliştirmede ve beyni yaratıcı düşünmeye teşvik etmede oldukça etkilidirler. Optik illüzyon zorluklarını düzenli olarak uygulamak, problem çözme becerilerinizi geliştirmenin iyi bir yoludur.

Bu zorluklar, beynin görsel bilgileri doğru bir şekilde algılama ve yorumlama yeteneğini geliştirerek yetişkinlerde bilişsel gerilemeyi önler. Ne kadar dikkatli olduğunuzu test etmek ister misiniz? O halde şimdi bu hızlı mücadeleyi deneyin.

1-003.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ TELEFONU BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görsel, ofis aksesuarlarının dağıldığı bir ofis sahnesini gösteriyor. Size düşen görev, ofis aksesuarlarının arasına gizlenmiş bir cep telefonunu 11 saniyede tespit etmektir.

Bu tür optik illüzyon meydan okumaları, gözlem becerilerinizi ve zekanızı test etmenin iyi bir yoludur. Ayrıca zaman geçirmenin ve problem çözme becerilerinizi geliştirmenin eğlenceli ve ilgi çekici bir yoludur.

GİZLİ CEP TELEFONUNU GÖRDÜN MÜ?

Resimde bir cep telefonu bulmak, ne kadar detay odaklı olduğunuzun iyi bir testi olacaktır. Olağanüstü gözlem becerilerine sahip kişiler, cep telefonunu zaman sınırı içinde tespit edebilecektir. Çevreyle ustalıkla harmanlandığı için cep telefonunu ilk bakışta fark etmek zor olacaktır. Resimdeki cep telefonunu başarılı bir şekilde bulmak için yüksek düzeyde dikkat gerekmektedir. Cep telefonunu gördün mü?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Kaçınız resimde bir cep telefonu buldu? En keskin bakışlardan bazılarının cep telefonunu çoktan gördüğüne inanıyoruz. Hepsine tebrikler. Hala arayanlar aşağıdaki cevaba bakabilirler. Cep telefonu görüntünün sol tarafında görülebilir, bir saatin altında ve bir günlük ile ataşın yanındadır.

2-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN