Sadece şahin gözlüler fark ediyor! Gizli kelimeyi 7 saniyede bulmak neredeyse imkansız

Sadece şahin gözlüler fark ediyor! Gizli kelimeyi 7 saniyede bulmak neredeyse imkansız

Optik yanılsama testleri son yılların en dikkat çekici testleri arasında yer alıyor. Resim içerisine gizlenmiş kelimeyi 7 saniyede bulan görevi de tamamlamış oluyor. Gelin hep birlikte gizli kelimeye bir göz atalım.

Nöroloji, psikoloji, sanat ve günlük yaşamda sık sık karşımıza çıkan optik illüzyonlar son yılların en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Beyin görsel verileri organize ederken aynı zamanda yorumlamayı da gözden kaçırmıyor. Eleştirel, düşünsel, problem çözme ve niteliksel pek çok farklı özellikle birlikte niceliksel metodolojiyi de bu testler ile ortaya çıkarabilirsiniz. Resim resim içerisinde gizlenmiş 3 adet kelime bulunmaktadır. Bilişsel yeteneklerinizi kullanarak bu testin cevabını bulabilirsiniz. Gelin hep birlikte gizli kelimeye bir göz atalım.

3 FARKLI KELİMEYE ODAKLANIN

Resim içerisinde yer alan 3 farklı kelime bulunurken bilişsel yetenekleriniz ile bu üç kelimeyi 7 saniyede bulmanız gerekiyor.

HALA FARK EDEMEDİNİZ Mİ?

Hala bulamadıysanız üzülmenize hiç gerek yok testin yanıtını aşağıda sizlerle paylaşıyor olacağız. 7 saniyeniz de olsa bile yeniden teste dönüp bir kez daha göz atmanız gerekiyor.

CEVAP

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN