Sadece yüksek zekalı insanlar hangi adamın en fazla ağırlığı taşıdığını 7 saniyede bulabilir! Zekanı test et

Sadece yüksek zekalı insanlar hangi adamın en fazla ağırlığı taşıdığını 7 saniyede bulabilir! Zekanı test et

Yanında ineği olan bir kız küçük kız kardeşini ormanda kaybetmiştir. Kayıp kız kardeşi 10 saniye içinde bulmak için dedektiflik becerilerinizi kullanabilir misiniz?

Zeka oyunları, ruh halinizi yükseltmenin ve beyninize çok ihtiyaç duyduğu tazeleyiciyi sağlamanın denenmiş ve test edilmiş bir yoludur. Zeka oyunları düzenli olarak çözüldüğünde, yanal düşünme ve problem çözme yeteneklerini büyük ölçüde geliştirdiği bilinmektedir. O halde, hem eğlenmeye hem de beyin jimnastiği yapmaya hazır mısınız?

Umarız öyledir, çünkü sizin için duyularınızı beyninizle koordine etmenizi gerektirecek görsel bir zeka oyunu hazırladık. Bu beyin jimnastiğinin cevabı bu makalenin sonunda verilmiştir. Ancak doğrudan cevaba gitmeyi bırakın. Hazır olduğunuzda başlayacağız. Yapalım mı?

1-009.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KIZI BULABİLİR MİSİN?

Ormanda ineğiyle birlikte küçük bir kız görebilirsiniz. Görünüşe göre kız küçük kız kardeşini ormanda kaybetmiş ve polis ona yardım etmeyecek. Peki, onun yardımına gelebilir misin?

Verilen sürede kızın kayıp kız kardeşini görebilir misiniz? Bu bir meydan okuma olduğundan, bu bulmacayı çözmek için sınırlı bir süreniz olacak. Kayıp kız kardeşi bulmak için sadece 10 saniyen var. Meydan okumaya hazır mısın? Umarız öylesinizdir, çünkü sizin zamanınız şimdi başlıyor.

GİZLİ KIZI BULDUN MU?

Unutmayın, bu meydan okuma zamana duyarlıdır. Kayıp kız kardeşi 10 saniye içinde bulamazsan, sonsuza dek kaybolacak. Bu nedenle, gözlerinizi ve beyninizi hızlı bir şekilde çalıştırın. Kayıp kız kardeşi gördün mü? Acele edin, zaman bitmek üzere.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Süre doldu. Kayıp kız kardeşi 10 saniyede bulabildin mi? Eğer öyleyse, o zaman kız kayıp kız kardeşini bulduğun için sana en içten teşekkürlerini sunar. Bu beyin bulmacasında, ormanda kızın kayıp kız kardeşini 10 saniye içinde görmeniz gerekiyordu. Onu bulamadıysanız, işte çözüm.

2-008.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN