Şafak Sezer'den olay açıklama! "Erkekler kadınları geçti... Kime baksam aynı görüyorum!"

Şafak Sezer'den olay açıklama! "Erkekler kadınları geçti... Kime baksam aynı görüyorum!"

Son olarak 2021 yılında vizyona giren "Hep Yek 4" filminde rol alan ve 0 Ocak 2023 tarihinde vizyona girecek Kutsal Damacana 4 filmi için geri sayıma geçen ünlü oyuncu Şafak Sezer, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

"Maskeli Beşler", "Kutsal Damacana" ve "Kolpaçino" serileriyle ün kazanan ve son olarak 2021 yılında vizyona giren "Hep Yek 4" filminde rol alan ünlü oyuncu Şafak Sezer, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Medikal estetik ve plastik cerrahi üzerine hizmet veren bir kliniğin Bahçelievler'deki açılışına katılan ünlü oyuncu Şafak Sezer, açılışta yaptığı açıklama ile yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Medikal estetik ve plastik cerrahi üzerine hizmet veren MediAlkent Clinic, 3. şubesinin açılışını Bahçelievler'de ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirdi. Açılışa katılan Şafak Sezer, 'estetik' çıkışıyla dikkatleri üzerine topladı.

safak-sezer-1434288.jpg

"KİME BAKSAM AYNI GÖRÜYORUM"

Estetik operasyon geçiren erkek oyuncuları hedef alan Şafak Sezer, 'Kadınlardan ziyade erkekler daha çok estetik operasyonlar yaptırıyor. Oyuncularda estetik hemen belli oluyor. Kime baksam aynı görüyorum" dedi.

"15 YIL SONRA YENİ BİR DİZİ PROJESİ İLE GELİYORUM"

Sezer'in hangi ünlü erkek oyuncuları hedef aldığı bilinmezken açılışa katılan bir diğer ünlü isim Uğur Arslan ise "15 yıl sonra yeni bir dizi projesi ile geliyorum. Bunun yanı sıra yeni şarkı çalışmalarımız da var" dedi.

sezr.jpg

KUTSAL DAMACANA İÇİN GERİ SAYIMA GEÇTİ

İlk olarak 2007 yılında sinemaseverlerle buluşan 'Kutsal Damacana' serisinin dördüncü filminin çekimlerini tamamlayan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde "Sinema sektörü pandemiyle birlikte başlayan ve hâlâ tam olarak toparlanamadığı bir süreç içinde. Kutsal Damacana ile hem bu durgunluğu bitirmeyi hem de kaybolan eğlencemizi geri getirmeyi istiyoruz" açıklamasında bulunmuştu.

Senaryosunu Kamuran Süner’in yazdığı, yapımcılığını Polat Yağcı’nın üstlendiği yönetmen koltuğunda ise Kamil Çetin'in oturduğu Kutsal Damacana 4, 20 Ocak 2023 tarihinde vizyona girecek.

ŞAFAK SEZER KİMDİR?

Tam adıyla Erol Şafak Sezer, 10 Ekim 1970 tarihinde Sincan, Ankara'da dünyaya geldi. 1989 yılında Ankara Halk Tiyatrosunda Haldun Taner'in "Eşeğin Gölgesinde" adlı oyunla Ankara'da ilk kez sahneye çıktı.

Ankara Halk Tiyatrosunda "Devri Yalan", "Başımızda Pakbulut, Sen Bu Seçimi Unut", "Saddam'ı Kim Öptü", "Şirinler", "Edi Büdü" ve "Uzaylı Arif" adlı oyunlarla, Ankara Ekin Tiyatrosunda ise "Biz Bu İhtilali Niye Yaptık", "Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz" adlı oyunlarla seyirci karşısına çıktı.

Dario Fo'nun "Yüzsüz" adlı oyunundan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi'nin çektiği "Bir Düğün Masalı" adlı filmde rol aldı.

Şafak Sezer’in bugünkü ününe kavuşmasında etkili olan ise “İner misin Çıkar mısın?” adlı yarışma programı oldu. Oyuncu Sezer, Esra Sezer ile evlidir. Ünlü ismin boyu 1.72, kilosu ise 77'dir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN