Şahan Gökbakar Buket Aydın'ın ardından bu kez de Gökhan Özen'i diline doladı: Bunlar nasıl iftira, bakın kaşımı kaldırıyorum...

Ünlü komedyen zaman zaman bazı ünlü isimleri yaptığı tiplemelerle tiye alıyor. Geçtiğimiz günlerde televizyoncu Buket Aydın'ı taklit eden Şahan, şimdi de estetik iddialarıyla gündeme gelen Gökhan Özen'i diline doladı. Şahan'ın bu taklidi sosyal medyaya damga vurdu.

Yaptığı tiplemelerle sık sık gündeme gelen Şahan Gökbakar son olarak "Erkek seni bir yere götürdüyse hesabını ödeyecektir, bu erkekliğin doğasından gelir. Ben kadınım ben öderim yok, normal arkadaşımın bile hesabını ödemem. Beni yemeğe götürmesin kardeşim bana bir yemek ısmarlayamıyorsa zaten benimle aynı statüde değildir" açıklamasıyla dikkatleri çeken diyen Buket Aydın'ı tiye almıştı.

sahanghj.jpg

BU KEZ DE GÖKHAN ÖZEN'İ TAKLİT ETTİ

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar bu kez de geçtiğimiz günlerde estetik iddialarıyla gündeme gelen Gökhan Özen'i taklit etti.Yaptığı şarkıyı söyledikten sonra estetik sorusuna yanıt veren bir şarkıcıyı canlandıran Gökbakar, "Ben de duydum. Bu spekülasyonu duyuyorum. Kesinlikle suratımda estetik operasyon olmadı. Bunlar nasıl iftiralar? Nereden çıkıyor? Akıl var mantık var. Suratında estetik olan bir insan böyle mi olur? Bakın suratımı da asıyorum, kaşlarımı da kaldırıyorum. Bunu yapabiliyorsam bir şey yok. Sadece ufak kaş diplerime eklenti oldu. Vücudumdan bir yerden kıl alındı ve suratıma eklendi." diye konuştu.

ozenfg.jpg

Gökbakar'ın paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medyada dikkat çekti. Ünlü ismin paylaşımına yorum yağarken birçok kişi "Gökhan Özen taklidi", "Çok benzemiş" gibi yorumlarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN