Şahmaran ve Aile’den sonra yeni proje! Serenay Sarıkaya’dan listeleri altüst edecek bomba dizi

Şahmaran ve Aile’den sonra yeni proje! Serenay Sarıkaya’dan listeleri altüst edecek bomba dizi

Netflix projesinin ardından Show TV'nin sevilen dizisi Aile ile ekranlara dönen Serenay Sarıkaya yeni proje için kolları sıvadı. Şahmarandan sonra dijital platform için yeniden hazırlıklara başlayan güzel oyuncu listeleri yeniden alt üst ediyor. İşte Serenay Sarıkaya'nın yeni projesi…

Show TV'de yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Aile dizisi en çok konuşulan diziler arasında yer alıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol aldığı Aile dizisindeki başarısıyla adından sıkça söz ettiren Serenay Sarıkaya yeni bir proje hazırlığına başladı. Şahmaran dizisindeki performansı ile dikkat çeken Sarıkaya dijital platform için yeniden kameralar karşısında geçiyor. İşte Serenay Sarıkaya'nın yeni projesi…

YENİ PROJE İLE EKRANA DÖNÜYOR

Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte iyi bir uyum yakalayan Serenay Sarıkaya, Aile dizisi ile de reyting listelerinin zirvesine yerleşti. Netflix projesi olarak ekrana gelen Şahmaran dizisinin ardından yeni bir proje için hazırlıklara başlayan güzel oyuncu herkesi heyecanlandırdı.

kivanc-serenay.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberinde yer alan bilgiler doğrultusunda Netflix için çekilecek yeni dizinin Ay Yapımı tarafından üstlenildiği duyuruldu. “Kod adı” ismi ile Ece Yörenç tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda ise Mert Baykal oturuyor.

serenay-sahmaran.jpg
Dizi çekimleri için Ece Yörenç ile bir araya gelen Serenay Sarıkaya bu anı ölümsüzleştirdi. Ünlü Senarist ile fotoğraf çektiren Sarıkaya “Yine yeni yeniden” notuyla mutlu görüntülerini paylaştı. Dizide Serenay Sarıkaya'ya eşlik edecek oyuncu merak edilirken konu hakkında net bir açıklama bulunmuyor.

serenay-yeni-proje.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN