Sahnede kan donduran anlar! Ünlü ekran yüzü şarkıcının kafasında bardak kırdı

2015-2017 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Kısmetse Olur' adlı evlilik programıyla yıldızı parlayan Cansel Çördük, son dönemde iddialı sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyordu. Çördük bu kez de bir gece mekanında şarkı söyleyen kadının kafasında bardak kırarak adından söz ettirdi.

2015-2017 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan ancak 29 Nisan 2017 tarihinde evlilik programlarının yasaklanmasıyla yayından kaldırılıp yayın hayatına Kanal D'nin internet sitesinde devam eden 'Kısmetse Olur' adlı evlilik programıyla yıldızı parlayan Cansel Çördük, son dönemde iddialı sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyordu.

'YOK ARTIK' DEDİRTTİ

Ünlü isim bu kez de bir gece mekanında şarkı söyleyen kadının kafasında bardak kırarak 'yok artık' dedirtti.

Alkollü olduğu iddia edilen Cansel, sinirle şarkı söyleyen müzisyenin kafasında bardak kırdı. Cansel'in kafasında bardak kırdığı kadın şarkıcı ise Kristina Menissov olduğu öğrenildi. Yaşanan bu olayın ardından kavganın ikinci raundu ise sosyal medyaya taşındı. İki tarafın açıklamasında da birbirini suçlayan ifadeler kullanıldı.

Cansel Çördük'ün alkollü olduğunu öne süren Kristina Menissov, Cansel Çördük'ün kendisine yolladığı özür mesajlarını sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaştı.

Kısmetse Olur Cansel Çördük sahneye atladı kadın şarkıcının kafasında bardak kırdı!

Cansel Çördük ise Kristina Menissov'ın bu açıklamalarına sert bir dille yanıt verdi. Cansel Çördük, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şarkı söyleyen şahsın onun sahne sırasını alarak, birlikte söylemeleri gereken şarkıyı tek başına söylediği için sinirlendiği belirtti.

Kısmetse Olur Cansel Çördük sahneye atladı kadın şarkıcının kafasında bardak kırdı!

Alkollü olmadığını söyleyen Cansel Çördük, bardağın ona atmış gibi gösterildiğini iddia etti.

Kısmetse Olur Cansel Çördük sahneye atladı kadın şarkıcının kafasında bardak kırdı!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN