Sahnede kendinden geçen ünlü şarkıcı Kalben sosyal medyanın diline düştü! "Bu kadın ne yapıyor?"

Sahnede kendinden geçen ünlü şarkıcı Kalben sosyal medyanın diline düştü! "Bu kadın ne yapıyor?"

Son dönemin başarılı sanatçılarından olan Kalben, önceki gün verdiği konserle hayranlarıyla buluşurken sahnede yaptığı hareketler nedeniyle sosyal medyada alay konusu oldu.

"Kalben", "Sonsuza Kadar", "Kalp Hanım", "Eski Yeniler" ve "Eski Dünyanın Yangını" albümleriyle son dönemde adından söz ettiren ünlü şarkıcı Kalben, önceki gün verdiği konserle hayranlarıyla buluştu.

Hayranlarının karşısına yeşil bir elbiseyle çıkmayı tercih eden son dönemin başarılı sanatçılarından Kalben, sahnede adeta kendinden geçti. Kendini müziğin ritmine kaptıran başarılı sanatçı yaptığı dans nedeniyle sosyal medyada alay konusu oldu.

Yeşil straplez kıyafetle sahneye çıkan Kalben bir sağa bir sola zıplayarak seyircilerin dikkatini çekti. O anları kayda alan izleyenler ünlü sanatçının hareketleri karşısında adeta şaşkına döndü.

Sahnede Kalben'i izlemeye gelen hayranları bile ne olduğunu anlayamazken, hayranlarının ünlü şarkıcıya "Ne oluyor?" diye seslendiği görüldü.

kalben.webp

"BU KADIN NE YAPIYOR?"

Bazı kullanıcılar, şarkıcı için "Alkolün dozunu fazla kaçırmış" yorumlarında bulundu. Ünlü şarkıcı yaptığı hareketler nedeniyle eleştiri oklarının hedefindeki isim haline gelirken sosyal medya kullanıcıları "Bu kadın ne yapıyor?" yorumlarında bulundu.

kalben-2.webp

'HAYDİ SÖYLE' SAYESİNDE ÜN KAZANDI İBRAHİM TATLISES'E TEPKİ GÖSTERDİ

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in 'Haydi Söyle' şarkısını söyleyerek müzik dünyasında popülerlik kazanan Kalben, 2019 yılında yaptığı açıklamada konserlerinde artık Haydi Söyle'ye yer vermeyeceğini açıklamıştı.

Kalben, o yıl Bozcaada konserinde de “Haydi söyle”yi seslendirmesini isteyenlere, “Müsaade ederseniz, kadını silahla vuran bir adamın şarkısından önce kendi şarkımı söylemek istiyorum” karşılığını vermişti. Ünjü sanatçı konunun gündem olmasından sonra yaptığı açıklamada ise 'canının çekmesi halinde şarkıyı söyleyebileceğini, düşmanlık beslemediğini' açıklamıştı.

Ünlü şarkıcı bu açıklamalarının ardından sosyal medya kullanıcılarının tepkisini toplamıştı.

KALBEN KİM, KAÇ YAŞINDA?

17 Ocak 1986 yılında İskenderun'da doğan Kalben Sağdıç, müzisyen ve söz yazarıdır. 17 yaşında burslu olarak girdiği Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden 2007'de mezun oldu. Çeşitli alanlarda çalışmayı denedikten sonra 2008'de, aynı üniversitenin Grafik Tasarım Bölümünde, Medya ve Kültürel Çalışmalar üzerine yüksek lisans yapmaya başladı ve 2011'de mezun oldu.

Kalben, anı saklamanın yolları ve yadigarlar üzerine tez verdikten sonra iş bulmak için İstanbul'a taşındı ve bir şirkette marka müdürü olarak çalışmaya başladı. Sonrasında senaryo yazarlığı, editörlük, proje yöneticiliği, reklam yazarlığı, çevirmenlik gibi çeşitli işlerle meşgul oldu. Ankara'da ve İstanbul'da nadiren müzik yapmaya, konser vermeye devam etti. 18 Ekim 2014'te Sofar Sounds kapsamında Galata'da bir evde sadece gitarıyla verdiği konserden yayınlanan 'Sadece' videosu kısa zamanda Sofar videoları arasında en çok izlenen oldu. Sahne adını taşıyan ilk albümü Kalben, Şubat 2016'da Doğan Music Company etiketi ile çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN