Şamdanlara binlerce lira dökmenize gerek yok! Herkes nereden aldığınızı soracak: Uygun fiyata kendi şamdanınızı yapın

Her stile uyan ve evlere farklı hava katan şamdanlara binlerce lira dökmenize gerek yok! Bu şamdana herkes bayılacak, herkes nereden aldığınızı herkes soracak. Üstelik hiçbir yer kirlenmeyecek. Uygun fiyata kendi şamdanınızı yapın...

Görkemli ve şık bir atmosfer yaratmanın yolu pahalı aksesuarlara yüksek meblağlar ödemekten geçmiyor! Artık kendi şamdanınızı yaparak evinizi istediğiniz tarzda dekore etmenin mümkün olduğunu biliyor muydunuz? İşte, çok uygun fiyatlarla kendi şamdanınızı yapmanın kolay ve keyifli bir yolu:

MALZEMELER

Bir tepsi

Çiviler

Sprey boya (istediğiniz renkte)

Mumlar

YAPILIŞ

  • İlk olarak bir tepsiye çivileri ters şekilde yapıştırın. Çivilerin tepsiye sıkıca tutunmasına dikkat edin.
  • Ardından, tepsiyi ve çivileri istediğiniz renkte sprey boya ile boyayın. Boyanın her tarafı kaplaması için tepsiyi dikkatlice çevirerek boyayın ve iyice kurumasını bekleyin.
  • Boyanın tamamen kuruduğundan emin olduktan sonra, çivilerin üzerine mumları saplayın. Mumları çivilerin üzerine dik olarak yerleştirin.
  • Şamdanınızı istediğiniz şekilde düzenleyin ve hazır!

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir